Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nirrtti

Foch i manipulacja to najwieksza bron kobieca dzieki ktoremu mozna zdzialac cuda

Polecane posty

Gość Nirrtti

Wiem, ze to wyglada dziwnie i mozeciepomyslec ze jestem jakas dziwna ale mam to gdzies:-p Mam 25 lat i dzieki fochom mam wszystko ! Wystarczy ze zrobie odpowiednia mine jak nie jest cos po mojej mysli i nie odzywam sie. Po jakims czasie facet zaczyna pytac o co chodzi ale ja dalej sie nie odzywam i jestem sfochowana. Po dluzszym czasie facet rozumie ze aby mi przeszlo ma zrobic to co ja chcialam i w tym momencie osiagnelam swoj cel:-p Ale jeszcze czekam na przeprosiny za to ze od razu nie zrobil tego o co prosilam. Tymi fochami na prawde mozna zrobic wszystko a facet sie uczy ze nie nalezy mi sie przeciwstawiac bo zle na tym wychodzi:-p Dziewczyny polecam bo na prawde warto:-) Dzieki temu facet je nam z reki i robimy z nim co chcemy:-p

Gość pure evil and hate
KOCHANA tak bardzo bym chciał ci jakoś pomóc ale nie potrafię sam nie radze sobie z miom życie to innym też się do niczego nie przydam :(

Gość pure evil and hate
obyś zdechła wredna kurwo

Gość pure evil and hate
i przestańcie sie wreszcie podwszywać do chuja !!!!!!!!!!!!

o matko.. to musi być pantofel z tego twojego 'faceta':O

Gość pusta małpiata

Gość hahahahahha wid0wd9wi
Toż to nie facet, to pewnie jakaś metroseksualna ciota ! Współczuje :O

taaaa jakby moja chciała mnie tak pod pantofel wciągnąć takimi zachowaniami to bym ją dawno zostawił. Jak chcesz mieć niewolnika a nie mężczyznę to ekstra pomysł, rzeczywiśćie.

Gość ratytaty
Zalosne co piszesz, ale mysle, ze robisz sobie jaja :) Twoja "metoda" poza tym, ze dziecinna, to dziala nie na wszystkich za pewne (na pewno nie na Facetow), a po drugie jesli dziala na jakis pseudofacetow to do czasu. Nie wiem jak mozna byc z czlowiekiem, ktory sam siebie nie szanuje.

Hehe najlepiej jak się myśli, że się jest najważniejszym. Myślisz, że faceci nie mają uczuć? Myślisz, że nie widzą, że prowadzisz te swoje gierki. Jeżeli nie mówią to są mili ale napewno nie głupi !

Gość tej pani gratulujemy
pantoflarza :D powodzenia

Gość Nirrtti
Jak mozecie mowic ze on jest pantoflarzem ?? On po prostu mnie kocha i dlatego robi to co mu powiem:-p A nazywanie go pantoflarzem jest ublizajace dla niego:-o No sory ale jak mozecie tak wogole mowic o nim:o Żenada :-o

Gość Chłopak Nirrtti
Jesteś tu ty małpo, boje sie o tym powiedzieć tobie, ale mam już tego twojego traktowania mnie jak pantofla DOŚĆ. Na mieście wylukałem fajną i zgrabną sliczną dziewczynkę, jest dla mnie nieziemsko milutka i podobam jej sie. A ciebie kopie w dupe!!! Znajdz sobie innego FRAJERA!!!

heh.. Jak będziesz tak księżniczko zadzierać nosa to uważaj, żeby nie przychrzanić w zwisającą lampę. Pantoflarz bez 2 zdań. Wszyscy się zgodzą. Tylko nie ty bo nie widzisz dalej niż koniec swojego nosa. kropka

Gość Chłopak Nirrtti
Nie jestem pantoflarzem, po prostu chciałem być dobry! Ale teraz już koniec!! Niech manipuluje swoim kotem, a nie mną!!! Moja nowa dziewczyna traktuje mnie jak partnera a nie jak robota:)

No i bardzo dobrze... Jeżeli myśli, że ludzie pozwolą się traktować jak frajerzy to się myli. To jest właśnie to .. daj jej palca to weźmie ręke.. A mówi się, że facet docenia dopiero to co straci. A taka w ogóle nie docenia niczego.

i co z tego że pantoflarz, lepiej tak, niż gdyby laska zakładała kolejny wątek \"mój misiaczek bije mnie po ryju, ale nie odejde, bo go tak bardzo kocham\" albo \"zdradza mnie - czy dac mu czwartą szansę (w tym miesiącu)\" Poza tym umiarkowanie posłuszny facet to dobra rzecz. :D

Gość to ja zaklinacz wezy
nie wiem co ty masz za faceta, ale to chyba jakies cieple kluchy