Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

812

Uwielbiam HAPPYSAD - ktoś jeszcze?

Polecane posty

Jakoś wszystkie piosenki mi się po jakimś czasie nudzą.. a piosenki happysadu nigdy:D hm, z 3 lata już tak słucham:D każdą znam na pamięć:P Wpadają w ucho i takie jakieś inne, ale cudowne:D

Gość don fryzjero
fajne :classic_cool:

"Łydka" - jak usłyszałam to się zakochałam:P i tak później były następne:D

Gość mala.16
jaaaaaa... 'a miało byc tak pieknie'

Happysad » A miało być tak pięknie ostatni raz widziałem Cię zaraz przypomnę sobie gdzie to było chyba na mieście chwaliłaś się biletem do Szwecji to że stałem z boku już nie liczyło się a miało być tak pięknie miało nie wiać w oczy nam i ociekać szczęściem miało być "sto lat! sto lat!" ostatni raz pisałem że pamiętam była jeszcze zima że tylko to, no wiesz, liczy się że zaufanie to taka czarna świnia w dzień jest, w nocy nie ma a miało być tak pięknie miało nie wiać w oczy nam i ociekać szczęściem miało być "sto lat! sto lat!" a miało być tak pięknie miało nie wiać w oczy nam i ociekać szczęściem miało być "sto lat! sto lat!". miało być tak pięknie miał się nam nie kurczyć świat ale przede wszystkim miało być "sto lat! sto lat!"

"i kiedy mówisz do mnie Słońce, traktuję to nieco opacznie. Ty jesteś jednym a ja drugim końcem daleko nam do siebie strasznie":D

A to mój nr jeden.. Happysad » Jeśli nie rozjadą nas czołgi Jeśli nie rozjadą nas czołgi Jeśli nie zestrzelą samoloty Jeśli nie pousychamy z tęsknoty Jeśli nie choroba dziedziczna Żadna broń biologiczno - chemiczna Jeśli żadne bomby, żadne prądy, niezawisłe sądy Mamy spore szanse, mamy spore szanse Przeżyć jeszcze jeden taki dzień, przeżyć jeszcze jeden taki dzień Jeśli nie pijani lekarze Jeśli nie fałszywi kronikarze Jeśli się okaże że (Oj)Nie jest do końca tak źle Jeśli nie broń atomowa Jeśli nie gwiazda supernova O ile nie rozdziobią nas kruki i gile Mamy spore szanse, mamy spore szanse Przeżyć jeszcze jeden taki dzień, przeżyć jeszcze jeden taki dzień Jeśli wiatr nas nie przepędzi Jeśli nie zerwane więzi Jeśli nie zaczepny granat Jeśli nie szarpana rana (rana) Mamy spore szanse, mamy spore szanse Przeżyć jeszcze jeden taki dzień, przeżyć jeszcze jeden taki dzień

Lubię :) Pierwszą ich piosenką, którą usłyszałam było \"Zanim pójdę\". Później długo, długo nic, \"Łydka\" i tak już jakoś poleciało:P

Myrevin - mój też:D

"Pchnij mnie kuchennym nożem, wypuść na mnie swoje lwy ja nie chcę więcej biec w ogonie, wolę z przodu tak jak Ty.." - "To koniec"

ja tam jeszcze lubię "Z pamiętnika młodej zielarki":)

Gość ja pytam
słabe, banalne teksty, muziczka faktycznie wpada w ucho, ale ogólnie cienka całość, a koncerty, porażka, te małolaty pod scena :O

słabe teksty? bo co jakaś tam doda ma lepsze?:O Myrevin - :classic_cool::D

ja pytam Nigdy nie byłem na ich koncercie. A banalne.. jest moje życie.. więc ta twórczość do mnie bardzo pasuje. :classic_cool:🖐️))

Gość aleeeeeeeeeee zanim
milosc to nie pluszowy mis , to nie kwiaty , to nie diabel rogaty ale milosc.........

"Armagedon" - też super:P

Gość ja pytam
doda ma na podobnym poziomie ;]

Ide stont.. przez ten gupi topik znowu słucham po raz trzeci o czołgach, które mają mnie nie rozjechać.. :o

ja słucham o wietrze, który urwie mi głowę..:D

..........Ani miłość kiedy jedno płacze a drugie po nim skacze. Miłość to żaden film w żadnym kinie ani róże ani całusy małe, duże. Ale miłość - kiedy jedno spada w dół, drugie ciągnie je ku górze. 😍

ja pytam - być może dla Ciebie:)

Iwa - Ile jestem Ci winien? ile policzyłaś mi za swoją przyjaźń? ile były warte Nasze słowa, kiedy próbowaliśmy wszystko od nowa.. ;)