Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość StefaniaW

Co byście zrobiły jakby facet powiedział, że podoba mu się Wasza koleżanka?

Polecane posty

Gość StefaniaW

są takie opcje: 1. Chce mnie sprawdzic czy jestem o niego zazdrosna 2. Faktycznie mu sie podoba :o 3.Pokazuje że widzi , że istnieja inne ładne kobiety, a więc nie robię mu łaski będąc z nim , bo może mieć inną też atrakcyjną .i ze jest wiele kobiet. było mi przykro, bo poczułam ze nie jestem dla niego ważna. poza tym cudownie mnie traktuje, ale czasem tak powie :(

Faceci nie bawią się raczej w gierki jak kobiety więc pierwszy punkt odpada na bank. Obstawiam punkt drugi a 3 punkt zachodzi nieświadomie.

Chcąc się dowartościować może pytać o takie rzeczy, żeby czeprać przyjemność, że jesteś zazdrosna o inne. Ale wtedy na bank nic do ciebie nie czuje.

Gość StefaniaW
:(

Wybacz, że nie usłyszalaś tego czego chciałaś ale prawda boli.

Gość StefaniaW
ale czy uczciwie jest mowic o tym glosno ze mu sie podoba? chyba nie, ja nawet jak dostrzege miły wygląd innego faceta to nie powiem zeby go nie ranic, zreszta poza nim dla mnie faceci moga nie istniec. tak, dzieki za prawde, mimo ze bolesną..

mi sie wydaje ze dobrze ze ci powidzial.. wolalabys sie dowiedziec od kogos innego? ja mojemu facetowi tez mowie kto mi sie podoba on zreszta mi tez.. podobac moze nam sie kazdy ale nie kazdego mozemy pokochac

Gość StefaniaW
lilly rose :) dzieki :)

" było mi przykro, bo poczułam ze nie jestem dla niego ważna. poza tym cudownie mnie traktuje, ale czasem tak powie" Stefania W a co ma piernik do wiatraka ? Musisz chyba sie podszkolic troszke w kwestiach poznania meskiej psychiki i psychologi ... Ale juz ci wytłumacze : To ze twojemu facetowi podoba sie twoja kolezanka to swiadczy tylko tyle ze po prostu mu sie podoba... Ale ty jako kobieta ,musisz zawsze dodac sobie do tego faktu pewna ideologie Do watku wizualnego dorzuciłas od razu uczucia i okresliłas sprawe \" ze nie jestes juz dla niego wazna \" po co ?

Gość jak facet tak mówi
to na pewno będzie cię zdradzał (sprawdza na ile jesteś tolerancyjna), w skrajnym przypadku zaproponuje ci kiedys trójkąt, nawez z prostytutką, on nie jest monogamistą i łańcuch go mierzi :) jestem facetem, wiem co mówię

Kolego a ile ty masz lat ? 16 , 15 ? To ze podoba mi sie inna kobieta nie swiadczy wcale to o tym ze bede miał checi na trojkaty ? Czy tez na zdrade Wyobraz sobie ze z mojej dziewczynie nie raz mowie ze podoba mi sie ta czy ta kobieta ? Ona albo potwierdz moj gust albo zaprzecza .... mojemu zdaniu na temat innych kobiet I jest to tylko i wyłacznie obiektywna wymiana zdan ... To samo czasami robimy w druga strona Jakas dziwna ideologie kolego dorobiłes :O