OdbytnicaBoża 20 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Fifofa napisał: Ty nie potrzebujesz tabletek. Też mam nadzieję że jestem bezpłodna ale nie będę sprawdzać. Ty potrzebujesz zaś tabletek na eutanazje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wuj boży 13 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Fifofa napisał: Gumy to przeżytek niech bierze tabletki na głowe i na macice ^^ jeszcze troche i nie bedzie poczeba to odetchnom chyba ze nadejdzie nowy okres godowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wuj boży 13 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, Fifofa napisał: Ty nie potrzebujesz tabletek. poczebuje ale ona musi przebadac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
OdbytnicaBoża 20 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, wuj boży napisał: poczebuje ale ona musi przebadac Bambusie adoptuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypedotella 99 Napisano 3 godziny temu W sumie jak tak mysle to byloby naprawde podle, gdyby nosil sie z niehonorowym zamiarem uwiedzenia i porzucenia niewinnej jak platek sniegu Loli w imie zaspokojenia niepohamowanej chuci i czynem niezwykle plugawym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypedotella 99 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, OdbytnicaBoża napisał: Bambusie adoptuje Kto mnie ukochac bedzie umiał. nie dle mnie prezesy ekscesy esy floresy, tylko komputerowe myszki i wolno fruwajace pomysly niczym pliszki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
OdbytnicaBoża 20 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Hypedotella napisał: Kto mnie ukochac bedzie umiał. nie dle mnie prezesy ekscesy esy floresy, tylko komputerowe myszki i wolno fruwajace pomysly niczym pliszki Zapytaj czat gpt. Ja za tempa na takie problemy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 87 Napisano 2 godziny temu 9 minut temu, OdbytnicaBoża napisał: Też mam nadzieję że jestem bezpłodna ale nie będę sprawdzać. Ty potrzebujesz zaś tabletek na eutanazje Po menopauzie nie znajdziesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypedotella 99 Napisano 2 godziny temu Wiecie że stworzyłam następne dzieła? A teraz mi smutno, bo mnie od dawna nikt nie zapresza na przejażdzki ani nawet lemioniade. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
OdbytnicaBoża 20 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Fifofa napisał: Po menopauzie nie znajdziesz. A chùj cie moja menopauza obchodzi děbilu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
OdbytnicaBoża 20 Napisano 2 godziny temu Starej se zajrzyj w odbyt czy przypadkiem jej nie wypada Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypedotella 99 Napisano 2 godziny temu Jest totalna pustynia, a na niej pełno miraży i stoi tylko jeden budynek, w ktorym czeka puszka pysznego napoju na mnie, problem w tym, że własnie zasypiam i znowu nie zdązę dojsc i ugasic pragnienia w tym odcinku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 87 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, OdbytnicaBoża napisał: A chùj cie moja menopauza obchodzi děbilu Boisz jakbyś była dzwiecą, nie jednego bolca miałaś, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
OdbytnicaBoża 20 Napisano 2 godziny temu I tak już nikt nie ogarnia twojej mody na sukces więc spij z bogiem. Wystarczy do monopolu się przejść i się skończy męka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypedotella 99 Napisano 2 godziny temu Zapomnialam o najwazniejszym. Lola kiedys opowiedala, ze przyniosla szefowi pyszna zaparzoną kawe a on ja ochrzanil, żeby tego wiecej nie robiła, wiec jednak gumy do żucia sie nie przydadza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
OdbytnicaBoża 20 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Fifofa napisał: Boisz jakbyś była dzwiecą, nie jednego bolca miałaś, A ciebie boli dùpa od moich bolców. Aż tak się wczuwasz w moje anale? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypedotella 99 Napisano 2 godziny temu Nie mam weny co zrobi nasz bohater w nastepnym odcinku... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypedotella 99 Napisano 2 godziny temu Dziekuje za wasze towarzystwo, czuje sie z wami jak z internetowa rodzina. Dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
OdbytnicaBoża 20 Napisano 2 godziny temu Niech wejdzie pod ciężarówkę albo niech umrze smierciom nagłom i bolesnom. Czasami czeba uśmiercić bohatera bo ile można ciągnąć takie guwno? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wuj boży 13 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, Hypedotella napisał: Jest totalna pustynia, a na niej pełno miraży i stoi tylko jeden budynek, w ktorym czeka puszka pysznego napoju na mnie, problem w tym, że własnie zasypiam i znowu nie zdązę dojsc i ugasic pragnienia w tym odcinku umiesz w te fabuły ze az fajnie słuchac przy kominku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 87 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, OdbytnicaBoża napisał: A ciebie boli dùpa od moich bolców. Aż tak się wczuwasz w moje anale? Zawodowa poszukiwaczka knag była tytka. Więc skończ pisać normalny mężczyzn. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wuj boży 13 Napisano 2 godziny temu H Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
OdbytnicaBoża 20 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Fifofa napisał: Zawodowa poszukiwaczka knag była tytka. Więc skończ pisać normalny mężczyzn. Dlaczego postanowiłeś podzielić się ze mną historia twojej matki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
OdbytnicaBoża 20 Napisano 2 godziny temu Czy wygladam na osobę godna zaufania i pragnaca opowieści z odbytu treści? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypedotella 99 Napisano 2 godziny temu 12 minut temu, wuj boży napisał: umiesz w te fabuły ze az fajnie słuchac przy kominku Dzieki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
OdbytnicaBoża 20 Napisano 2 godziny temu Po koksie różne ma się wizje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach