Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karrrinkaa

Małe piersi / Akceptujecie panowie ?!

Polecane posty

I to jest kwinetesencja: "mężulek mówi ,że wystarczą mu takie .Pewnie ,że nie żalił by się gdybym miała większe ale..."

te verde O czym my koooooo bajerzymy. O mózgu kobiety może? Jak jest mały ..to nie da się nic zrobić! To jest problem. Mały CYC (sorry) ciepłe słowo i ORGAZM sofort

Gość kariokaa
moja kuzynka ma biust - H a nawet czasem I rozmiar !!! Jej facetowi sie podoba , owszem ale ona ? Problem z biustonoszami , z kręgosłupem , z utrzymaniem wagi ,,,,,etc.

Gość kariokaa
ONE22 -. co ty gadasz ? co ? ,że mały biust to słaby seks ?;P

Gość nie..........
jakie piersi taki mózg

drogie kobiety H czy Z ??????????? Problem polega na tym,że moim zdaniem ( uwieżcie jestem facetem i z jajami) duży biust to jak tatuaż. Jak się ma 20 lat no to nawet koooorwa wszyscy lecą jak za papierem toaletowym 1982 r. a potem wszyscy spierd.... jak do Anglii w 2000

Gość kariokaa
Panowie , licza się umiejętności kobiety , seksapil. a u faceta ? Tak -rozmiar , sie liczy ;)

Gość D3r3k
ja proponuje dodawać zdjęcie pań które pytają czy nam się takie podoba

kariokaa - niestety niektórzy poza małymi fitami to jeszcze małe mózgi mają więc bez sensu z takimi rozmawiać

Gość kariokaa
A co masz przeciwko tatoo? hę ? ! ;P Liczy się co kto umie !!! A nie to ,czy duzy czy mały !! Moze byc blondynka z duzym biustem i głupia i jędza .Facet za taka leci... A z małym biuścikiem moze się okazać miłą , seksowna , mądrą kobietką . ale oczywiscie nie generalizujmy....

Gość kariokaa
Tak Carte-> masz rację . Niektórzy z małym przyrodzeniem albo takim ,ze im wystarczajaco nie st...je, lubią kobiety z większymi niz B ,,,, ;P

\"A z małym biuścikiem moze się okazać miłą , seksowna , mądrą kobietką . ale oczywiscie nie generalizujmy....\" Co jednak nie zmienia faktu, ze wiekszy biust bylby u niej atrakcyjniejszy Oczywiscie nie mowie o rozmiarach typu J, ale malo ktory mezczyzna wybierze biust A [powszechnie rozumiany, rzecz jasna] zamiast C.

ale jaja Zaczytałem się w poważnych tematach i nie zauważyłem ,że ten mądruś hiszpański kozakuje.Sto procent pi...ś zjada żulom z rąk bo sie boi odezwać. To było najlepsze: Carte Blanche (carteblanche38@wp.pl) kariokaa - niestety niektórzy poza małymi fitami to jeszcze małe mózgi mają więc bez sensu z takimi rozmawiać Sam ze sobą nie chce rozmawiać.FIT jeden.

JAREK FRAJERZE KONTROLUJ SIĘ DUPKU: Kafeteria - z jakiego rocznika kobiety sa najgoretsze?6 Lut 2009 ... [zgłoś do usunięcia], Jarek_84 (jarek_84@notowany.pl). czemu miałbym być z 26 latką skoro można mieć młodszą? ... a poza tym uważam, ... f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3985103 - 40k - Kopia - Podobne strony Kafeteria - kobiety z malym biustem to smutny przyklad zaniku cech ...7 Lut 2009 ... Jarek_84 (jarek_84@notowany.pl) powtarzam to od zawsze deska to nie kobieta - to w zasadzie niedoróbka... końcówka serii, odmieniec... nie ... f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3986449 - Sprzed 15 godzin - Podobne strony Kafeteria - TAMARI JESTES[zgłoś do usunięcia], Jarek_84 (jarek_84@notowany.pl). samson, widać, żeś nowa i głupia więc powiem Ci, że byłem tu zanim santoś dostał zarostu na jajach ... f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3971789&start=330 - 48k - Kopia - Podobne strony Kafeteria - czy to normalne ze 24 letni facet nie ma partnerki?7 Lut 2009 ... [zgłoś do usunięcia], Jarek_84 (jarek_84@notowany.pl). 1. to normalne 2. myśl sobie co chcesz ... a poza tym uważam, że Kartaginę należy ... f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3986018 - Sprzed 21 godzin - Podobne strony Kafeteria - kobiety z malym biustem to smutny przyklad zaniku cech ...7 Lut 2009 ... Jarek_84 (jarek_84@notowany.pl) powtarzam to od zawsze deska to nie kobieta - to w zasadzie niedoróbka... końcówka serii, odmieniec... nie ... f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3986449&start=0 - Sprzed 13 godzin - Podobne strony Kafeteria - Poderwałbyś, umówiłbyś się z dziewczyną z aparatem?[zgłoś do usunięcia], Jarek_84 (jarek_84@notowany.pl). eeee dziewucha nie zaimponuje mi aparatem więc raczej nie ... a poza tym uważam, że Kartaginę należy ... f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3971467&start=0 - 41k - Kopia - Podobne strony Kafeteria - gdzie można kupić Polskie ryby?[zgłoś do usunięcia], Jarek_84 (jarek_84@notowany.pl). jak śmiesz przedkładać sandacza nad zębacza? to bluźnierstwo ... a poza tym uważam, że Kartaginę ... f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3970935 - 45k - Kopia - Podobne strony Kafeteria - kobiety z malym biustem to smutny przyklad zaniku cech ...7 Lut 2009 ... Jarek_84 (jarek_84@notowany.pl) "Jarku jeśli Twoj penis ma mniej niz 17 cm to jestes ulomny!!!!!!!!!" do wydymania suki wystarczy mi 2 cm ... f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3986449&start=90 - Sprzed 13 godzin - Podobne strony Kafeteria - kobiety z malym biustem to smutny przyklad zaniku cech ...7 Lut 2009 ... [zgłoś do usunięcia], Jarek_84 (jarek_84@notowany.pl). ideałem nie jestem ale ułomny też nie, czego o płaskich samicach powiedzieć nie można ... f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3986449&start=30 - Sprzed 13 godzin - Podobne strony Kafeteria - TAMARI JESTES[zgłoś do usunięcia], Jarek_84 (jarek_84@notowany.pl). korzystając z tego, że Tamari znów zaczęła bluzgać zapytam się: o czym w ogóle jest ten topik? ... f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3971789&start=270 - 46k - Kopia - Podobne strony

Gość popatrz na swoje posty
leszczyk próbuje się wybić używając wulgaryzmów, żałosne niekreatywne zero, no cóż, frajernia tak już ma przyganiał kocioł garnkowi leszczyku

Gość ssfffrrrrr
E dyskusja spada na psy...czyżby deski wzięły się do dyskutowania? Wielkość piersi a inteligencja nie mają nic do siebie. Natomiast inne rzeczy tak - wielkość biustu a atrakcyjność - napewno. Nie wmówi mi nikt, że zero biustu (brodawki wystające z klatki piersiowej) czy coś małego jak biust o miseczce A może byc atrakcyjny...NIE MOŻE I NIE JEST.

Ssfffrrrrr, no faktycznie deski dyskutuja, stuprocentowe deski, zaden z panow nie ma biustu nawet A

Ty ! Masz Kafeteria - Szukam chętnego Pana..One22 przyznaj się. Tak na serio wiek nie ma znaczenia. Liczą się umiejętności ... ONE22 - dzięki za info. A wiec się przełamałeś i podałeś wiek. ... f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3974780&start=30 - 39k - Kopia - Podobne strony Kafeteria - proszę o szczerą ocenę...rozmawialam z ONE22 i to bylo wynikiem tej rozmowy ... ONE22 a co zapasy kobiet tez Cie podniecają ? jeszcze powiedz ze tych z tym kalectwem to wymiękne ... f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3973909&start=30 - 37k - Kopia - Podobne strony Więcej wyników z f.kafeteria.pl » Równanie prostej i okręgu (rysunek na podstawie równania ...Liczba postów: 4 - Ostatni post: 17 Gru 2006 ... int one2,two2,one22,two22; double elo11 = 320+przec2.x*25; double elo22 = 240 - przec2.y*25; one22 = static_cast(elo11); ... peb.pl/programowanie/68765-c-rownanie-prostej-i-okregu-rysunek.html - 65k - Kopia - Podobne strony MySpace.com - -ZWEK!ONE22 - 23 - Male - Lüdenscheid, DE - www ... - [ Tłumaczenie strony ]MySpace profile for -ZWEK!ONE22 with pictures, videos, personal blog, interests, information about me and more. profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewProfile&friendID=386708443 - 116k - Kopia - Podobne strony Profil von one22 - jappy.de - [ Tłumaczenie strony ]Status m 24 one22. one22 sucht einen Flirt. one22 will mit Frauen flirten. So stellt sich one22 seinen Traumpartner vor:. hab sie schon :-). Familienwunsch: ... www.jappy.de/user/one22/flirten - 11k - Kopia - Podobne strony Profil von one22 - jappy.de - [ Tłumaczenie strony ]one22 wurde noch auf keinem öffentlichen Galeriebild verlinkt. one22 hat 0 Mitglieder geworben. erhaltene Emotions: 1 (im Gesamtwert von 0.13 Credits) ... www.jappy.de/user/one22/details - 11k - Kopia - Podobne strony Więcej wyników z www.jappy.de » SPRZĘT LABORATORYJNY PIECE LABORATORYJNE ECO ŁANIE OLEJOWE TOPFormat pliku: PDF/Adobe Acrobat - Wersja HTML 740-ONE22. 22. 740-ONE29. 24. 740-ONE45. ± 0,1. ± 0,25. ECO. ŁANIE OLEJOWE. ŁANIE OLEJOWE firmy MEMMERT. Klasa Excellent -doskonała:. Zakres temp. ... alchem.eu/_uploaded/file/VIII%20roz/katalog_str121-122.pdf - Podobne strony Bloog Mobile - Wirtualna PolskaFrampol, Lubycza Królewska TOP ONE22.07. Pleszew 25.07. Ustronie Morskie26.07. Kołobrzeg28.07. Ostróda - XII Ogólnopolski Festiwal Muzyki Tanecznej29.07. ... milano82.bloog.pl/id,2155632,p,2,mpostview.html - 11k - Kopia - Podobne strony Bloog Mobile - Wirtualna PolskaKonstantynów k/Janowa Podl., Milejczyce26.07. Kołobrzeg28.07. Dobra Nowogardzka, Broniewice k/Inowrocławia29.07. Frampol, Lubycza Królewska TOP ONE22.07. ... milano82.bloog.pl/id,2131592,p,2,mpostview.html - 11k - Kopia - Podobne strony

Jaruś Po prostu przysługa Żeby ci sie nie popie........... w zeznaniach

Gość popatrz na swoje posty
mam ochotę pierdlnąć temu JArkowi jak takie przygłupy mogą żyć? To nie może być facet, takiej cioty jeszcze nie spotkałam

Gość Jarek jestes pedałem
ciotą cwelem idz ruchać swoich kolegów w dupy

Gość ddaaaaaaaaaaaaaaaaad
idź powiększ sobie biust desko

Ty masz dużo do roboty za to.Musisz się sam pokochać .Albo ..kolegę co ty masz tu??????????? nienawidzę kobiet co to ? jaruś ? fanfaro

piszcie do moderacji o zablokowanie JArka 84 zobaczcie ile wywołuje agresji pedałom wstęp wzbroniony na kafe

pedał pedał jak ja się brzydzę pedałów jak bym widział gdzie mieszkasz to bym wjechał z bejzbolami Kurwa pedał na forum !!!