Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qqqrrrka

czy to przez ząb???

Polecane posty

Gość qqqrrrka

moj synus skonczyl pol roczku, wczoraj dostal pierwszego zeba, tzn dopiero taki malutki slad ma, czuc tylko pod palcem. I mam pytanie odnosnie. Dzis w nocy spal bardzo niespokojnie, ogolnie od zawsze sie budzi czesto w nocy ale dzisiaj to juz masakra. Prawie cala noc budzil sie co chwile, wstawalam do niego, dawalam mleko lub wode, zasypial, a po 5 min znowu sie budzil. To ja znowu to samo, na drugi boczek go, zasypial i po 5 min znowu sie budzi. I tak pol nocy. Przyczyna na pewno nie byla pelna pielucha, nie bylo mu goraco ani za zimno. I tak sie pytam, czy to moglo byc przez ten zab?? Dodam ze jak nie spal, jak sie wybudzil otworzyl juz oczka to nie plakal, nie jeczal, jakos nie okazywal bolu, tylko wlasnie jak juz spal to sie co chwile budzil. Czym to moze byc spowodowane?? Jak tego uniknac dzisiajeszej nocy???

Gość to może być ząb
ale sposobów na uniknięcie chyba nie ma... no, możesz dać dziecku wódki,to pospi do rana :P

Gość qqqrrrka
no chyba raczej nie skorzystam z rady....yyych

Gość kapaaaaa
pewnie to przez ząbek.Teraz przecina skóre:(Przypomnij sobie jak boli wychodzenie ósemki:)Smaruj mu nawet w nocy żelem na ząbkowanie a jeśli bedziesz widziała,że jest niespokojny bardzo to daj mu coś przeciwbólowego w syropku

Gość qqqrrrka
no ja juz wzcesniej smarowalam mu elem ale zaraz zlizywal, niewiem juz jak mam mu marowac. a paracetamol w czopku moze byc?? mam tez viburcol ale nie pomaga. zaznaczam ze w dzien jak nie spi (i w nocy jak sie wybudzi) to nie placze jakos z bolu