Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no i co mam z tym począć

Moja dziewzyna sie roztyla i co gorsza nic z tym robic nie zamierza

Polecane posty

Poznalismy sie 2 lata temu. Ona 21 lat ja 23. Przez ten czas byla szczesliwa, nigdy niczego jej nie brakowalo. Nie chorowala ale od pol roku zaczela tyc :-o Jak ja poznalem byla sliczna szczuplutka dlugonoga z duzymi piersiami 75E dziewczyna za ktora kazdy sie ogladal. Jak sie poznalismy wazyla 55 kg przy jej 174 cm czyli byla po prostu zadbana szczupla. Obecnie wazy 75 kg i nic z tej slicznej dziewczyny z niej nie zostalo. Probuje z nia rozmawiac to reaguje histerycznie i ciagle tylko slysze ze mam ja kochac taka jaka jest:-o Kocham, ale co zrobic ze przestala mnie pociagac ? Mowie jej chodzmy na basen, chodzmy pobiegac dla zdrowia a ona w szal ze ja uwazam ze ona jest gruba i jej ublizam a ona nigdzie nie bedzie szla:-o Jak kiedys chcialem ja zaprosic do baru salatkowego zamiast na kolejna pizze to znowu odstawila histerie ze mam ja za tucznika:-o Jeszcze pare kg a rzeczywiscie nim bedzie tylko co robic? Zalezy mi na niej ale nic do niej nie dociera a ja na prawde sie staram i probuje :-( Pomozcie dziewczyny

Gość znowu to samooo
0/10 😴

1/10 I pamiętaj, że 75 w obwodzie stanika to znaczy, że babka ma 0k 80 z groszami pod biustem, a to nie jest szczupłe dziewczę. Aha, i przy takiej wadze nie można miec takiego biustu.

:D kurcze śmiech śmiechem ale masz problem stary :) dziewczyna najwyrażniej myśli tak jak niejedna żona - mam faceta to nie muszę sie podobać - nic bardziej mylnego niestety - cholibka, nie wiem co Ci poradzić - mam nadzieję że inni coś Ci doradzą powodzenia ;)

Jak mozecie myslec ze to prowokacja ? I jakim cudem ona nie moze miec takich piersi ? Ciekawe, sam jej kilka razy kupowalem bielizne wiec wiem co kupuje tak ? :-o Nie wmawiajcie mi prosze tego. Zastanawia mnie fakt ze jak facet napisze cos takiego od razu z gory traktowane jest to jak prowokacja. A jak napisze dziewczyna to jest wspierana w stylu rzuc tego tucznika jak masz honor :-o To sie nazywa kobieca hipokryzja :-o A co do szczuplosci jej - jest szczupla ale nie jest kostuchą to chyba różnica nieprawdaz ? :-o

Gość poznales ja jako szczuple
dziewcze wiec mnie nie dziwi, ze Cie od niej teraz odrzuca, zwlaszcza ze to jej roztycie sie to nie wynik choroby, czy ciazy. Chyba w takim razie nie pozostaje Ci nic innego jak zmiana partnerki ;)

Z taką to trzeba by iść do dietetyka. To jest normalny syndrom tucznika. Będzie gruba ale będzie jednocześnie uważała siebie za szczupłą. To jest już choroba psychiczna lub lenistwo. Nie znam jej ale nie wróże rewelacji. Możesz ewentualnie poprosić jej przyjaciółkę, żeby z nią porozmawiała ale w taki sposób, żeby nie wiedziała, że to wyszło z twojej inicjatywy.

Gość bez odbioru
"I pamiętaj, że 75 w obwodzie stanika to znaczy, że babka ma 0k 80 z groszami pod biustem, a to nie jest szczupłe dziewczę." przy wzroście 174 obwód 75 jest zupełnie normalny. gdyby miała 10 cm wzrostu mniej, można by dyskutować. "Aha, i przy takiej wadze nie można miec takiego biustu." Owszem, może :) A co do meritum - może laska ma problemy z gospodarką hormonalną?

Gość frufru
"Jak ja poznalem byla sliczna szczuplutka dlugonoga z duzymi piersiami 75E dziewczyna za ktora kazdy sie ogladal. Jak sie poznalismy wazyla 55 kg przy jej 174 cm czyli byla po prostu zadbana szczupla." bzdura. nierealne. same te cycki ważyłyby coś koło 7-10 kg, zaleznie od budowy wewnętrznej, więc cała reszta ciała musiałaby ważyć ok. 45-48kg. Przy tym wzroscie to nie szczupłość, to anoreksja i zaglodzenie. -5/10. jak chcesz robić prowokacje to przynajmniej niech będą prawdopodobne, więcej osób się natnie.

Gość
Zmień. Ona dla Ciebie absolutnie nic nie zrobi.