Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kokokokokokokokokoko

Latał ktoś z Was samolotami Ryanair??? POMOC POTRZEBNA!!!

Polecane posty

Mam problem z zarezerwowaniem lotu Ryanair:( Jakiś miesiąc temu rezerwowałam bilet, wszystko poszłow porządku, wyświetlił mi się na koniec kod rezerwacji biletu, i od tej pory nic.. Nie otrzymałam ani potwierdzenia rezerwacji na maila, ani nie zabrali pieniędzy z mojego konta za przelot.. Nie wiem co w tej sytuacji robić.. Miał tak ktoś z Was? Myślicie że jesli mam kod rezerwacji biletu to jest ona ważna?

up up up..

Gość jesli masz czas do wylotu to
moze jeszcze poczekaj, albo zadzown do nich. jesli wyswietlil ci sie kod to wszystko powinno byc ok. sprobuj sie zalogowac na stronie i sprawdzic status rezerwacji.

Gość latajacaryanairem
zadzwon do biura rezerwacji i im zadaj to pytanie.. uzyskasz pewna i szybka odpowiedz a nie mase spekulacji jakie sie zaraz tu pojawia.. ale jesli nie pobrali ci kasy znaczy ze transakcja nie przeszla..

Biuro rezerwacji mieści sie w Anglii.. Nie dość że opłata za tel wynosi 2,5zł/min, to nie wiem czy poradzę sobie na tyle że zrozumiem Anglika przez telefon.. Tylko dlatego pytam, sama też wolałabym zadzwonić niż prosić o radę na Kafe..

Ktoś jeszcze mógłby mi pomóc?

Sprawdzalam.. cały czas wyskakuje mi jakiś error.. :(

Gość może sprawdź tutaj
inne rozwiązanie: znajdź na stronie lotniska, z którego lecisz , telefon do informacji, żeby się zapytać gdzie możesz się dowiedzieć czy jesteś na czymś w rodzaju listy pasażerów. W czasach kiedy Ryanair latał do Warszawy, było takie małe biuor na etiudzie, które obsługiwało tanie linie lotnicze

Gość może sprawdź tutaj
"IF YOU ARE UNABLE TO RETRIEVE YOUR BOOKING AND AN ERROR MESSAGE IS DISPLAYED - This means that the payment was not approved by the bank and the flights in the reservation have been cancelled." to niestety może być to :(

Kurczaki.. ale jeśli środki na karcie są to jak to możliwe?? :(

Gość może sprawdź tutaj
nie wiem...może jakiś błąd w systemie, albo pomyliłaś się w numerze karty? Mnie zdarzyło się raz czy dwa w sklepie, że odrzucano kartę na której były środki Teraz chyba jak najszybciej powinnaś kupić nowy bilet

Od rana probuję na wszeli wypadek zarezerwować bilet raz jeszcze, ale za kazdym razem już pod koniec rezerwacji, pojawia mi się napis "your session has been locked" i nie da sie tego przeskoczyć.. nie wiem czy maja jakieś problemy ze stroną czy to coś u mnie.. Mam już dosyć tego Ryanaira..:(

Może Twoja karta nie ma takiej opcji na transakcje internetowe. Nie wszystkie mają. Zapytaj w banku. Jak nie to poprostu spróbuj raz jeszcze zabukować bilet. Mi odrazu przyszło potwierdzenie i automatycznie ściągnęło środki z karty. Poza tym sprawdz czy latają jeszcze na tej trasie.

Gość rayanair chyba wycofał się
z większości tras w polsce :o

Gość Ryanair
i vice versa 🖐️

Z miasta z którego lecę loty nie zostały cofnięte.. na szczęście:)

"może sprawdz tutaj" dziękuję ślicznie za pomoc:) Właśnie próbuję zarezerwować bilet raz jeszcze.. Mam nadzieję że w końcu się uda:) Pozdrawiam:)

Gość może sprawdź tutaj
Proszę:) Kiedyś często latałam Ryanairem, na szczęście bez żadnych przygód:)