Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 21aleksandra21

MOJA PUPA !!!!! CO ROBIC /

Polecane posty

Gość 21aleksandra21

Pomozcie miii :( Na tylku mam takie ,hmmm,nie wiem jak to nazwac ...Dziury????tzn.moje posladki sa takie jakby pofaldowane,widac takie dziury.Czy to cellulitis?Czy rozstepy?Jaki poradzicie krem :( ??Zaczelam cwiczyc na posladki,cwiczenia napinajace i zauwazylam,ze po nich mi takie cos wyskakuje ;/ Jaki krem stosowac,zeby to zniklo??

Gość nm12mq
dokladnie nie wiem czy to celulit ale jedno jest pewne za duzo tam tluszczu. kremy i cwiczenia na bank pomoga:D

Gość Duszyczka a
to ja ci doradze cos superowego bańki chińskie gumowe , robisz nimi masaz na naoliwiona skore, po kilku zabiegah napewno zobaczysz roznice polecam!!!!!!

Cellulit a rozstępy to dwie różne sprawy i łatwo je można odróżnić. To co Ty opisujesz to ewidentnie cellulit i napewno nie robi Ci się od ćwiczeń. Ćwiczenia to akurat pomagają. Jak się napnie pośladki to wtedy cellulit jest bardzo wyraźny.

Gość zgrubienia tkanki łącznej
tłuszcz jest uwięziony między tymi zgrubieniami i stąd te "fale Dunaju", góry i dołki..... myślę że obecnie kobiety przesadzają....gdyby się dokładniej przyjrzeć niemowlętom to one też tak mają.... przyzwyczailiśmy się do idei że ciało musi być idealne jak z okładki magazynu i często zapominamy że photoshop czyni cuda.... ćwicz, masuj, stosuj racjonalną dietę ale nie wpadaj w rozpacz jeśli wygląd pośladków poprawi się jedynie odrobinę