Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

martulka 82

moj syn wola na mnie tata ....

Polecane posty

ma 15 miesiecy i pierwsze slowo bylo mama, a teraz od penego czasu chodzi za mna i jak cos chce wola tata.... na tate tez wola tata :)))).....czy wasze dzieci tez tak mialy????

Gość RTHYJUT
hehehe ;D

mój syn do mnie wołał mamo a resztę rodzinki tzn tatę, babcie, dziadków i ciocię nazywał po imieniu i długo nie mogłam mu tego wyperswadować :D...

Gość nie martwię się
mój jak zaczął sylabizować to chodził i mówił do mnie własnie 'tatata' a teraz ma 11 m-cy i na wszystko, w tym do mnie mówi 'didudidu'. Na mama nie mogę się doczekać:-(

Gość może zgol wąsa
?

ale on wolal na mnie calkiem normalnie mama i tak jakos z dnia na dzien ubzduralo mu sie tata choc chodze za bim i powtarzam mama to ni w zab nie chce powiedziec :((( no coz mam nadzieje ze zanim pojdzie do przedszkola to mu przejdzie :))))

moja tez miała taki etap... też przez jakiś czas byłam tatą... potem jej się przestawiło na właściwe tory :)

Dokładnie,moja tez wołała tata.teraz za to na ciotke i babcie woła mama:P

Gość maniolka
Hej.Mój syn wołał na mnie atata a na męza tata trwało to jakiś czas i tesz mówiłam mu żeby mówił mama,a jak zaczoł mówić mama to mialam dość.pozdrawiam

Gość aniaaaaaaaaaa
moja corka ma 15 miesicy i tez mowi na mnie tata, zcasem sie zapomni i powie mama, jak widzi moje zdjecia np u meza w portfelu - pokazuje palcem i mowi tata ;( ale ostatnio zauwazylam,ze siedzielismy we trojke w pokoju lecial jakis film i ona palcem zaczela pokazywac na tv i mowic tata. a jak jej powiem powiedz tata, mowi tata a jak powiedz mama ona mowi tata.... najdziwniejsze jest to,ze rozumie wszystko co sie do niej mowi, wiec nie wiem czemu tak robi

To normalne, duzo dzieci tak ma. Podoba im sie to slowo, ćwiczą mowę. Nie mają na pewno zlych intencji :D Moja za to na co drugiego 'pana' w telewizji woła tata!! :D

moja woła tata na każdego spotkanego faceta :D Komicznie to wygląda :D Jakby mamusia dziecku tate kazała sobie znaleźć :D Mała krzyczy TATA!! facet sie odwraca i nagle dziwnie kroku przyśpiesza :D A ta jeszcze głośniej i zaczyna sie złoscić, ze \"Pan-tata\" ucieka. Ma 15 mcy :D

moja mała przez pewien okres czasu wołala na tate tatuś , i na mnie tez :) teraz do mnie mówi mama ....... i do taty tez:)

Gość klaudynaaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... Robilam test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu : http://tnij.org/testosobowosci