Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juuuuuki

Przyjemności z pryśnicem....czy któraś z was tego próbowała???

Polecane posty

Gość juuuuuki

Bardzo..bardzo dawno temu kiedy byłam małolatką i do pełnego sexu mnie nie ciogło jeszcze az tak bo miałam z 13-14 latek odgryłam pewną przyjemność mastrubacji z prysnicem...mianowicie miałam wielką ochotę sie rozładować kiedy byłam w wannie pełnej wody i nie wiem jak taki pomysł wpadł mi do głowy ale odkreciłam słuchawkę pryśnica i zaczełam pieścic sie strumieniem wody z niego po łechtaczce od tamtej chwili robię to regularnie mimo iż mam już faceta,bo daje mi to wielką przyjemność mogę doprowadzić siebie i do kilku orgazmów,podobnie jak by lizał mnie mój facet ale on aż tak nie potrafi...CZY KTÓRAŚ Z WAS PRÓBOWAŁA DOPROWADZIĆ SIĘ DO ORGAZMU W TEN SPOSUB??? :):):):)

Gość oooooożeżkurrrrr....
umarłam :D:D:D

Gość juuuuuki
BUHAHAHA ALE JA TO DOBRA JESTEM ::P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P TAKI BŁĄD.....BYK nawet uwagi nie zwróciłam ale koza ze mnie :D:D:D:D PRZEPRASZAM ZA TEN BŁAD PRYSZNIC

Gość juuuuuki
TAKA KOZA ZE MNIE ZE WŁAŚNIE SIEDZĘ I WPIEPRZAM FIOŁKA ALPEJSKIEGO MOJEJ BABCI STEFANII:P:P:P

Gość prysznic uzależnia
Właśnie dzisiaj słuchałam audycji on-line w radio TOK FM pt. "Kochaj się długo i zdrowo" i tam seksuolog powiedział, że żaden facet nigdy nie wygra z prysznicem. To była odpowiedź właśnie na pytanie jednej babki - dlaczego nie ma nigdy orgazmu przy stosunku a od lat sobie dogadza prysznicem. Strumień wody daje bardzo silne bodźce i bardzo szybko uzależnia. Więc jeśli chcesz mieć udane pożycie z facetem to radzę Ci odwyk od prysznica i to szybko. A swoją drogą polecam Wam wszystkim posłuchać tych audycji. Jest ich sporo i na różne tematy. Są super!

Gość prysznicowa_fanka
Uwielbiam zaspokajać się prysznicem ! dodatkowo odkręcam wodę raz zimną raz ciepłą jak już go mam w odbycie

Gość olaolaolaola
Prysznic jest cudowny, uwielbiam piescić nim swoja cipkę. ostry strumień wody prosto na łechtaczkę, coś fantastycznego!!!