liliana22 0 Napisano Luty 6, 2009 mialam juz nieraz problem z okresem kiedys, np nie mialam go przez dwa miesiace a potem jak sie pojawil to mialam go przez caly miesiac i tak to trwalo regularnie. Zazwyczaj od lekarzy dostawalam pigulki antykoncepcyjne ale nie chce ich brac do konca zycia, jka przestaje je brac po dluzszym czasie to okres mam wporzadku przez jakis czas ale potem znow zaczyna byc nieregularny. A teraz sie przestraszylam bo nie mam go juz od ponad 3 miesiecy! I nie jestem w ciazy... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żaba81 0 Napisano Luty 6, 2009 Ja ci proponuję iść do endokrynologa i zrobić badania hormonalne, miałam podobnie jak ty i okazało się że z hormonami nie jest wszystko ok. Jesli chcesz być spokojna to zrób badania, pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
liliana22 0 Napisano Luty 6, 2009 u nas na wizyte u endokrynologa czeka sie 8 miesiecy :/ prywatnie mnie nie stac niestety bo badania sa drogie:( i co sie okazalo z twoimi hormonami? jaka kuracje ci lekarz zalecil? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
liliana22 0 Napisano Luty 6, 2009 podnosze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a możeeee Napisano Luty 6, 2009 bulimia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
liliana22 0 Napisano Luty 7, 2009 nie, zadne sprawy z odchudzaniem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach