Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onaaaaaaaaa

facet wlasnie pwoiedzial nie wiem czy cie koicham

Polecane posty

Gość onaaaaaaaaa

czy to poczatek konca??? ;(

Gość turqse
no to jak nie wie czy cie koicha to moze byc powazny problem. co innego gdyby mial watpliwosci co do tego czy kocha. to bylby koniec swiata. ja bym skoczyla

Gość feel nothing
Ktoś kiedyś powiedział, że w chwili, kiedy zaczynasz zastanawiać się, czy kochasz kogoś, przestałeś go już kochać na zawsze. -Carlos Ruiz Zafón

Gość onaaaaaaaaa
pytam powanie czy jesli facet moj mi powiedzial ze juz sam nie wie czy mnir kocha czy nie to prowadzi do konca naszego zwiazku??

Jesli Ty tego nie wiesz, to my, ktorzy nie mamy pojecia najmniejszego o tym, jak wyglada wasz zwiazek, tym bardziej :o

Gość onaaaaaaaaa
nie chodzi mi o szczgoly i nasz zwiazek. pytam ogolnie czy wedlug was takie slowa na to wskazuja?!

Gość ja w takiej sytuacji
bym odeszła, jak zatęskni i dojdzie do wniosku, że kocha, wtedy wróci sam, jeśli nie, cóż...

Zalezy np od tego, kiedy padaja, jak dlugo sie znacie, w jakim jestescie wieku, czy wczesniej mowil/myslal ze Cie kocha. Idz do wrozki, ona bedzie wiedziec.

Gość jolkak
Zanim skoczysz, zamów katalog trumien ... bezpłatnie ... :classic_cool:

Gość onaaaaaaaaa
jesteśmy razem już od 6 tygodni mamy po 22 lata

sorka,ale to wypowiedz 17-latki chyba...co to w ogole za dziwne wywody....sorki,ale to chyba jedna z bardziej wrednych rzeczy jaka mozna uslyszec i osoba,ktora to mowi chyba nie darzy ci zbyt wielkim szacunkiem

Gość onaaaaaaaaa
haha udany podszyw to podstawa!!

6 tygodni to ciężko to nazwać stałym związkiem... teraz to nie ma raczej znaczenia co innego gdyby to powiedział po 2 letnim związku (mówiąc wcześniej że kocha)

Gość onaaaaaaaaa
nie jestesmy razem od zadnych 6 tygodni!! znamy sie 3 lata. razem jestesmy ponad pol rok.

Gość onaaaaaaaaa
tak wiem, ale nie wyobrazacie sobie ile dla mnie znaczacy!

mozna i po roku nie wiedziec, czy sie kocha, a nawet po dwoch. i tez jest roznica, jakie byly okolicznosci: czy raczej: '-kochasz mnie?' '-nie wiem', czy: 'kiedys myslalem ze cie kocham, ale teraz nie wiem'

Gość onaaaaaaaaa
mowi ze chce mi cos powiedziec ale wie ze mnie to w jakims stopniu dotknie. po czym powiedzial " nie wiem czy cie kocham, raz jestem pewien ze tak a zaraz przychodzi taki dzien ze mysle ze tak nie jest"

Gość kjkjjkbhj
Wiesz... w takim razie wydaje mi się że bardzo Ci ufa, chciał być szczery i podzielić się swoimi obawami. Ale to tylko dowodzi tego, że czuje się z Toba związany, ponadto gdyby związek się skończył było by to jednak dla niego bolesne. Tak wnioskuję ze zdania jakie wypowiedział-można zrozumieć dużo. :]

Gość wręcz przeciwnie
jak facet mówi że nie wie czy kocha, znaczy to dokładnei że nie wie co czuje niepotrzebnie do tego dorabiacie ideologię, a skoro nie kocha to nie wie czy się chce angażować to takie usprawiedliwienie: kochanie nie bierz sobie za bardzo tego do serca ale ja właściwie nie wiem czy możesz na mnie liczyć.... no bo co to niby inneog ma znaczyć ?

Gość onaaaaaaaaa
moze chce zebym nie loczyla juz na wiele. a nie bal sie powiedziec tych slow bo wie ze go nie zostawie nigdy.

Gość wręcz przeciwnie
facet mówi" "laska nie przyzwyczajaj sie za bardzo do myśli RAZEM bo nie wiem co z tego wyjdzie"

Gość wręcz przeciwnie
kurde zrozumcie, facet nie myśli o rpzyszłości, on żyje "tu i teraz" jak poznaje laskę to nie planuje z nią od razu każdego weekendu, nie zastanawia się gdzi epojedziecie na wakacje latem ani nie kombinuje co kupi Twoim rodzicom na Gwiazdkę wy jak poznajecie faceta to macie już wizualizacje nt wszystkich powyżej plus wizji zaręczyn, sukni ślubnej i ilości i płci dzieci jakie poczniecie....

Gość też miałam niedawno historię
tak to koniec (z autopsji) lepiej się z tym pogodzić niż łudzić się.

Gość hkhv
16:07 [zgłoś do usunięcia] wręcz przeciwnie "kurde zrozumcie, facet nie myśli o rpzyszłości, on żyje "tu i teraz" jak poznaje laskę to nie planuje z nią od razu każdego weekendu, nie zastanawia się gdzi epojedziecie na wakacje latem ani nie kombinuje co kupi Twoim rodzicom na Gwiazdkę wy jak poznajecie faceta to macie już wizualizacje nt wszystkich powyżej plus wizji zaręczyn, sukni ślubnej i ilości i płci dzieci jakie poczniecie...." Dobra rada, wezmę to sobie do sercxa, rzeczywiście często popełniamy ten bład!

Gość onaaaaaaaaa
ale wytlumaczcie mi jedno. dlaczego na poczatku mnie nie kochal a pozniej gdy juz mial mnie, mial wsyztsko sex,spotkania kiedy sobie zyczyl, wiedzial ze nie zostawie go jednym slowem owinal sobie mnie w okol palca nagle mnie pokochal rzekomo na jakies 3 miesiace i co znowu mnie nie kocha?

Gość wręcz przeciwnie
koleś się zastanawia: jesteśmy parą czy kumplami ?! i sam nie wie co by chciał i do czego dąży zastanawia się: tylko się dobrze bawimy czy to już coś poważnego zazwyczaj gdy koleś dochodzi do wniosku że to już na poważne to zaczyna się u niego etap schiz, zaczyna mieć wizję tych wszystkich lasek z którymi się nie umówi itd

bo gdyby Cie kochal to wiedzialby to przed seksem, w trakcie i tuż po nim... tak jest ze wezmie a pozniej sie zastanawia czy jest zaangazowany tez emocjonalnie

Gość hkhv
No bo już zdobył, może znudził się. Prawdą jest że kobieta odrobinę niedostępną musi grać xcałe życie w sensie: musi wiedzieć że może Cię stracić. \A ty twierdzisz że wie że go nie opuścisz, co za błąd!!

bo gdyby Cie kochal to wiedzialby to przed seksem, w trakcie i tuż po nim... tak jest ze wezmie a pozniej sie zastanawia czy jest zaangazowany tez emocjonalnie