Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skołowany kolarz

Problem z moją dziewczyną

Polecane posty

Gość moim zdaniem masz
bardzo bardzo mądrą dziewczynę. CHciałes isc na impreze, gdzie miala byc dziewczyna ktora sie do Ciebie przysawiala. Twoja dziewczyna ma klase i wolala oszczedzic sobie stresu i nie isc, niz zeby z tamta "konkurowac". Zapewne liczyla ze bedziesz wolal spedzic wieczor z nia, ale Ty wolales wyjscie do kumpla, gdzie byla ta panna. Wiec skoro Ty wyszedles, to ona nie chciala siedziec w domu. Nie planowala zemsty, przeciez pozno zadzwonila do twojej kolezanki. Po prostu sie stresowala i nie mogla wysiedziec w domu.Chciala sie wyluzowac. Ostatecznie ona sie bawila dobrze a u Ciebie bylo dretwo. A gdyby nei bylo, moze tez bys pobalowa i to gorzej. nie wiadomo. A tamta przeciez faceta nawet nie dotknela, bawila sie z nim, nei jej wina, ze wpadla mu w oko. Jestes jej pierwszym facetem, wiec raczej nie nalezy dziewczyna do tych ktore mozna wyrwaz w klubie. Poszla potanczyc, bo nie chce byc sierota przy Tobie. Szanuj ja bo dziewczyna ma klase i charakter. Pozdrawiam

Gość moim zdaniem masz
i sadze ze jej na Tobie bardzo zalezy. Po prostu ona chce zebys sobie zapamietal te "lekcje"

Gość facet to z toba jest cos nie t
skoro pytasz sie obcych ludzi na forum czy masz z nią zerwać czy dalej być. może faktycznie powinieneś dac sobie spokój bo szkoda tej dziewczyny dla takiego jak ty.:o

Hmmm... Faceci tak mają - kręcą je te, które wszystko mają w nosie.:O Cóż, dziewczyna wygląda jeszcze na mało dojrzałą, albo zwyczajnie niepotrzebującą tak zażyłej relacji, jak Ty... Może jest z Tobą, bo tak jest jej wygodniej w tym momencie albo chciała spróbować z ciekawości. No, ale cóż wiem, co to zauroczenie - ono nie wybiera. Trzymaj się chłopie, bo już widać, że nie będziesz miał łatwo.:O

Ja z nią nie chcę zrywać! Kumpel mi powiedział, żebym się otrząsnął, bo zachowuję się żałośnie, a ona robi co chce. A ja nie wyobrażam sobie, żeby ona ode mnie odeszła, czy ja od niej, bo się zakochałem pierwszy raz w życiu chyba na poważnie! Wszystko bym jej teraz powiedział, wyznawał miłość na kolanach, a ona nie chce ze mną gadać, telefon wyłączony, na domowy dzwonię to ojciec mówi, że jeszcze nie wróciła. Zwariuję! Serio jej może na mnie zależeć? Podbudowujecie mnie, bo tak mnie skołowała, że nic już nie wiem.

Sama jestem dziewczyną i wiem, jak to jest. Gdy facet zaczyna się starać za bardzo, większości kobiet to zwyczajnie zaczyna się nudzić i jeśli w dodatku nie są do końca szczere, będą się tym bawić, zamiast przerwać związek. PS: Owszem, rozstanie boli, wiem z autopsji, ale trzeba się poważnie zastanowić, czy chcesz trwać w takiej niepewności X czasu...? A jeśli naprawdę nie masz w sobie tyle siły, by w ogóle myśleć o rozstaniu, to chociaż ją postrasz, sprowokuj 'poważną rozmowę' i zbadaj jej reakcję Jeśli jej nie zależy, bardzo łatwo da się to wyczuć. Powodzenia.:)

"To, że jesteś moim pierwszym nie znaczy, że ostatnim. To ja nie będę tolerowała wielu rzeczy, albo się zmienisz i zaczniesz słuchać, co do Ciebie mówię, albo się pożegnamy. Albo będziemy ze sobą na warunkach partnerskich, albo wcale." troche ci w głowie zagmatwała, dziwna dziewczyna. skoro ją to boli ze niechcący mozesz zostac tym pierwszym i ostatnim to badz pewien ze za innymi juz sie zaczela ogladac. jest tyle ładnych mądrych i zabawnych dziewczyn ( Np. JA :D ) ze nie bedzie problemu ze znalezieniem nowej a ta cała twoja pancia zaczeła panikowac ze bedziesz jej jedynym wiec.... daruj sobie stac cie pewnie na kogos lepszego bo chyba nie chcesz sie znia meczyc......

Gość dobra jest skubana
juz wiem co i jak robic zeby sie mnie trzymal :D

Gość no i no i no i
i co i co? czekamy na relacje :D

Gość no juz jest
koleś ale cie ktoś w jajo robi :)

Gość wkurwiona na maksa
no nie wiem czy ta dziewczyna nim manipuluje.Z tego co koleś pisał o sobie to niezły podrywacz był z niego i nie szanował lasek.Nie liczył się z ich zdaniem,nie słuchał tego co do niego mówią.To samo działo się i w tym związku.Dziewczyna pewnie wiele razy tłumaczyła kolesiowi czego od niego oczekuje,jak wyobraża sobie ich związek a koleś widocznie był skupiony tylko na swoich potrzebach.Widocznie doszła do wniosku,że facet nie dorósł do normalnego,odpowiedzialnego związku.Po co jej ktoś taki jak on.Ona zna swoją wartośc,wie czego oczekuje od swojego partnera.Wyraźnie to mu mówiła ale on to olał.Dostał ostrzeżenie.Zobaczymy co z tym zrobi.

Gość no juz jest
e tam, pieprzenie, ona mu rogi chce przyprawić

Gość no i no i no i
kolarz gdzie ty jestes? gadaj, jak stoisz :D

Gość nadal ciagniesz ta glupia
prowokacje 😴

Gość moje5groszy
Uważam że źle zrobiła Twoja dziewczyna nie idąc z Tobą na tą imprezę .Poszła bym specjalnie żeby pokazać że dobrze wam się układa i jesteście szczęśliwi a tamta laska niech zazdrości i przyjmie do wiadomości ,że jej nie wybrałeś.Myślę że skoro wymiękła i przestraszyła się komentarzy tamtej bo nie czuje się pewna i spokojna o to że jej nie zostawisz dla tamtej. Ale widzę, że Ci na swojej dziewczynie bardzo zależy i powinieneś jej dać to odczuć ,musi to wiedzieć wtedy już nie będzie się czuła zagrożona i będzie spokojna - szczęściara!!!!! A najlepiej porozmawiaj ze swoją dziewczyną i dowiedz się dokładnie dla jakich powodów nie chciała iść z Tobą się bawić?Atak na przyszłość ustalcie czy chodzenie osobno na imprezy wam przeszkadza ,żeby uniknąć takich sytuacji!!!!