Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anabelka8908

ja chce być wyższa

Polecane posty

Gość anabelka8908

mam 168 i wyglądam jak kurdupel zazdroszcze wszystkim dziewczynom które mają powyżej 173-5 wyglądają jak modelki

Gość żelazkiem lepiej
ja też, i dużo bym dała za twoje 168 😭

Gość też 163
nie wiesz o czym mówisz. Prawdziwa kobitka ma właśnie tyle co ty, reszta to kaszaloty, bo duży wzrost pociąga za sobą "mocną" budowę ciała. Nie mówię tu o tuszy rzecz jasna ale o budowie kości. Najszczuplejsza kobieta, wyższa ode mnie ma dwa razy taką rękę jak ja i dwa razy takie uda.

Gość
168 to moje marzenie!:)

Gość 168 miało być

Gość żelazkiem lepiej
se będziesz starzec, się przestaniesz czuć zajebiście :(

bo? bo sie zaczne kurczyc?? teraz o tym nie mysle, teraz ciesze sie moimi 152cm wzrostu, drobnymi dlonmi i stopami rozm 35;)

Gość żelazkiem lepiej
chciałabym mieć chociaż 158cm wzrostu 😭

Gość anabelka8908
a ja bym dużo dała za 175, kobieta o takim wzroście wygląda super jeszcze na obcasach to rewelacja a taka niska to tak czy siak jak dzieciak. ja musze nosic 10cm szpilki zeby czuc sie dobrze, a na takich sie kuźwa przewracam. i nie piszcie mi ze jestem wysoka bo nie jestm

Gość anabelka8908
niby 7cm nie wydaje sie duzo ale we wzroście nawet róznice 3 cm doskonale widać

Mam dokładnie 168cm i nie chciałabym mieć ani cm więcej. Mogę chodzić w płaskich butach bo jestem wystarczająco wysoka i mogę ubrać szpilki bo nie jestem laską, która wygląda w szpilkach jakby chodziła na szczudłach. Takie wysokie laski mają problem ze znalezieniem odpowiednio wysokiego faceta. A Ty jak chcesz urosnąć to musisz po prostu dużo jeść :))))

Gość wrednaaaaaaaaaa
Ty niska? nie przesadzaj niska jest kciukiem 152cm:O:O:O moj 11 letni brat ma tyle :P no ale jak widac kazda jakies plusy znajduje malutkie slodziutkie drobniutki kurwa kto to wymyslil???

Gość Monika_-Wrocław
hm ja mam 164 i chciałabym mieć o 3-4 cm więcej. ale ponad 170 - nie, siostra męża ma 176 i męczy się z tym. figura modelki,buzia ładna,ale ona nie hcce tego robić.

3 cm to posturą da się zniwelować. Chyba że podchodzisz do ludzi, stajesz przy nich nieruchomo by inni mogli prównać wzrosty. :D W takiej styuacji jesteś nie do końca normalna.

małe jest piękne, niejeden/a mi to powiedział i to nie tylko kurdupelki jak ja , ale też wysocy

nie mowili tego specjalnie jakos do mnie 9moze niektorzy), ale ogolnie, ze male jest piekne;))

male jest piekne hmmm czyli male cycki tez im sie podobaja a dziewczynie male fiuty u facetow - tez sa piekne tak? im mniejszy tym lepszy? hmm ciekawa teoria:P

Wyraźnie mówiłem, że w pewnych kwestiach. Wiadomo, że małe cycki się mniej podobają(w większości przypadków), małe fiuki raczej też nie mają powodzenia. Wzrost to inna kwestia. Wysoki wzrost to atrybut męskości, a niski kobiecości.

Przegrałam Życie Na Kafeterii dlaczego byś mi ni dała?? jestem mała, ale zadziorna:P dzieki za komplement;)

po zdjęciu baaardzo widac wzrost, hihihi:) to tak jak pomarańcze ,,słusznie zauważyli'', że jestem gruba;D:D:D

Gość anabelka8908
kciukiem nie wmawiaj sobie bo z kazdej dziewczyny której znam (ponizej 160 po prostu sie wszyscy śmieją, a ty po 100 razy wypisujesz ze małe jest piękne. piękny to jest mały dzidzius a nie dorosla kobieta wzrostem 10latki. i to jest prawda, nikt mi nie powie. miałam kiedys w klasie dzieczyne nie wiem ile ona miala ale tak ok 155cm no i znalazla sobie chłopaka w sumie tez nie wysokiego, ale kiedys słyszałam jak jego koledzy mówili "kurwa co to za przedszkolak, przeciez ona na stojąco moze loda robić" naprawde tak powiedzieli, wiec wydaje mi się ze takie małe laski są po prostu śmieszne dla niektórych bo jakby sie nie ubrała nigdy nie będzie wyglądać elegancko. ja widząc na ulicy wysoką kobiete która dodatkowo jest na obcasach do tego umalowana ładnie ubrana czuje do niej taki jakby respekt, małego nikt za bardzo nie bierze pod uwagę takie jest moje zdanie, oczywiście nie chcialabym tym nikogo urazić. ja z moimi 168 jakoś się pogodze ale niższa nigdy bym być nie chciała na pewno

nadzwyczaj dojrzałych psychicznie kolegow miałaś. na takich ludzi i ich durne wypowiedzi sie nie zwraca uwagi( pisze o koegach, nie o tobie) możesz sobie mieć takie zdanie, ja mam inne, a najważniejsze chyba, że nie mam kompleksu, tj wiele dziewczyn