Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anabelka8908

ja chce być wyższa

Polecane posty

anabelka dobrze napisane 🖐️ a co ma mowic? sama siebie pociesza mowiac ze male jest piekne a skoro pociesza widac jej z tym zle:P i slusznie.....tak jak pisalam moj 11 letni brat ma tyle wzrostu co ona dzieci w 6 klasie podstawowki sa wyzsze hihih

gdzie ja sie pocieszam? w ogole myslisz nad tym co piszesz?:D nie mam kompleksu, tylee:)

kciukiem nie wmawiaj sobie bo z kazdej dziewczyny której znam (ponizej 160 po prostu sie wszyscy śmieją, a ty po 100 razy wypisujesz ze małe jest piękne. piękny to jest mały dzidzius a nie dorosla kobieta wzrostem 10latki. i to jest prawda, nikt mi nie powie. miałam kiedys w klasie dzieczyne nie wiem ile ona miala ale tak ok 155cm no i znalazla sobie chłopaka w sumie tez nie wysokiego, ale kiedys słyszałam jak jego koledzy mówili "k**wa co to za przedszkolak, przeciez ona na stojąco moze loda robić" naprawde tak powiedzieli, wiec wydaje mi się ze takie małe laski są po prostu śmieszne dla niektórych bo jakby sie nie ubrała nigdy nie będzie wyglądać elegancko. ja widząc na ulicy wysoką kobiete która dodatkowo jest na obcasach do tego umalowana ładnie ubrana czuje do niej taki jakby respekt, małego nikt za bardzo nie bierze pod uwagę takie jest moje zdanie, oczywiście nie chcialabym tym nikogo urazić. ja z moimi 168 jakoś się pogodze ale niższa nigdy bym być nie chciała na pewno Właśnie udowodniłaś/eś, że jesteś marnym podżegaczem.

Mnie tylko zastanawia jedno. Skoro wysoki wzrostu u kobiet jest taki super to czemu to właśnie wysokie najeżdżają na niskie, a nie na odwrót. Skoro mały biust jest lepszy od dużego, czemu to posiadaczki małych podszywają sie pod facetów, bluzgaja i wyzywają te z dużymi od zwisów itp. Gdzie tu logika?

Gość anabelka8908
ale o co wam chodzi przeciez ja na nikogo nie najezdzam. sama nie jestem za wysoka i chciałabym być wyzsza a nie niższa co innego gdybym była nie wiadomo jak wysoka i wysmiewała sie z niskich, mozna by było powiedziec ze im zazdroszcze albo cos ale wysoka nie jestem wiec nie widze powodu zaby zazdroscic niskim skoro sama jestem niska tak? chciałabym być wyzsza i tyle

Przykro mi anabelka ale Ty na 8 cm obcasach byś miała 176 cm co jest wzrostem wysokim. Kobieta o takim wzroście boso, na obcasach będzie miała 184-186 cm wzrostu. Jeżeli sadzisz, że to się komuś podoba to powodzenia. Chyba tylko Tobie do czego masz prawo ale gwarantuję Ci, ze raczej facetowi by to nie odpowiadało. oczywiście obejrzałby się, tyle że za grubą babą tez sie obejrzy. To nie znaczy, ze chce być z taką w związku. P.S. Atrakcyjna wysoka kobieta nie stoi na równi z grubą baba. To dla tych mniej pojętnych.

wredna boli, ze jest wredna i malo pojetna i wyjezdza z lizaniem dupy. kto gdzie mi tu dupe lize? mysl, , to nie jest trudne

Gość anabelka8908
ale mi się to własnie podoba i chciałabym chodzic nawet na 12 cm obcasach, a niestety nie umiem. a co do tego ze to nie nie podoba chłopakom to mi nie zależy na tym bo mam juz swojego 195 i własnie dlatego ze wyglądam przy nim jak kurdupel chciałabym być wyższa

a ja zawsze chcialam miec baaardzo wysokiego a trafilam na sredniego (178) i tez kurduplowato przy nim wygaldam, moze i smiesznie ,bo do tego dochodzi roznica wieku, ,ale mam to gdzies:)

kto gdzie mi tu d**e lize? mysl, , to nie jest trudne serio taka glupia jestes czy taka udajesz?:P ale coz. gadaj z dupa to cie osra 🖐️

Gość trueeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
kciukiem ty 152 on 178+= wyglądacie jak dzieci z podstawówki trzymające sie za rączke

glupia jestes i tyle naucz sie czytac bo widze ze w podstawowce jak uczyli to Ciebie nie bylo:P kurwa co za pojebani ludzie tu siedza!\\Bozia poskromila i wzrostu i rozumu jak widac 🖐️

zabolallo widze. poza tym ile razy jeszcze sie bedziesz zegnac?:P

Gość Asaas
A weźcie się już odczepcie od Kciukiem! Lubicie na te niskie najezdzac, co? Jak się już dowartosciowaliście to dajcie sobie spokój bo robi się tu nie ciekawie.

znowu ci myslenie nie wyszlo. twoim zdanim czarni liza sobie dupy, kto wiec wyxej napisal, zebys sie odczepila?:D

pokaz mi madralinska gdzie ja napisaam z e czarni sobie nawzajem liza dupe wez naucz sie czytac .....! zawodowka zaocznie, co? a mowia ze blondynki glupie, jak widac na twoim przykladzie zdarza sie tez inaczej

piszesz to za kazdym razem, jak cie spotykam w tematach. a propo co mam wziac??

Gość zaciekawionaaaaaa
kciukiem jakie Ty masz wyksztalcenie jesli moge zapytac?

o co ci wredna chodzi ? cos zle napisalam? nadal nie odpowiedzialas, co mam wziac? zaciekawiona jestem po liceum