Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marzeń stos

PREZENT dla chłopaka

Polecane posty

Gość marzeń stos

Chłopak nie taki młody, bo będzie miał już 28 urodziny. :) Ostatnio ma dużo problemów, chciałabym zrobić mu niespodziankę. Zupełnie nie wiem co mogłabym mu kupić. A to już za parę dni. Mam wrażenie, że wszystkie moje prezenty są takie nietrafione. Wiem, że to ja go znam, a nie wy. Ale może ktoś coś podsunie, może powiecie co Wy kupiłyście swoim mężczyznom? :)

Zaproś go do siebie i przygotuj popcorn:classic_cool:

Gość kaliniankagród
mój tez ma 28 i nie robimy sobie żadncyh prezentów tylko idziemy za ta kase do kina i na kolacje :) walentynki to nie czas na jakies drozsze prezenty tylko mysle upominki od serca....

Gość pewnie na
walentynki weź poczytaj bo to juz chyba tysięczny topic o tym!!! a oryginalnych rzeczy jest mnostwo, np jak pali papierosnica, puzzle zrobione ze zdjecia, bo krawat i woda toaletowa to chyba oklepane chociaz jak znasz zapachy ktore kubi to czemu nie.

co to ma znaczyc "juz nie taki mlody"????????????????????????? ja mam 28 lat i czuje sie jak dopiero narodzona!

Gość wyrzuć
812 - nie za dużo "mężczyźni kochają zołzy"?:P

Gość marzeń stos
1) nie chodzi o walentynki, ale o urodziny :) nie świętujemy walentynek 2) w tym sensie nie taki młody, że powiedziałam o nim "chłopak" i tak młodzieżowo zabrzmiało może ktoś coś podsunie? :)

Gość marzeń stos
dzięki za propozycje zaraz poczytam o tych klockach jeśli Wy tak na serio :)

Gość kaliniankagród
no to jak na urodziny to ja facetwoi w ostatnim czasie tez w tym wieku kupiła takie prezenty: koszule, bluze, sweter, perfumy, google na narty :) a i łańcuszek srebrny

Gość marzeń stos
jak na nie patrzę, to się zastanawiam czy to aby na pewno dla dorosłych? :) hmm no pomyślę jeszcze