Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutnaa89

Czy będziecie się śmiać?

Polecane posty

a co mi zależy?? mógłbym Cię zjechać jak burą sukę:) ale masz naprawdę ładne:)

Gość smutnaa89
Krytykę też przyjmuje.

Gość super calkiem
Wiesz ja mam duze piersi a chcialabym miec takie jak twoje. Duze piersi przeszkadzaja w zyciu, a z malymi nie ma zadnego klopotu.Mozesz nosic fajne bluzki o jakich ja moge sobie tylko pomarzyc. Mozesz biegac, skakac i robic co tylko chcesz. Duze piersi sa prawdziwym balastem, a z wiekiem silnie dziala na nie grawitacja. Na twoim miejscu bylabym szczesliwa. Pzeciez nie jestes deska! :)

Gość twardyJOE
Dobrze "malutka" hehe nie zartuje szkoda ze nie spotkamy sie ;) ja spadam ;) PZD i zazdroszcze Twojemu chlopaki zadbanej napewno pieknej kobietki ;* Pa

antyrama - nie, to nie znaczy,że mniejsze. dla mnie ładne piersi to takie, które są jędrne, kształtne. Gorsze to jak są obwisłe, bezkształtne, wiodkie i pomarszczone. Wielkość nie ma tu nic do rzeczy w ocenie. Małe jest piękne - słyszałyście o tym? :-) Duże też.

Dziewczyno, pomyśl logicznie. Piersi nie zmienisz - już takie masz i tyle. Zatem przestań się tym dołować, tylko zajmij się tymi rzeczami, na które masz wpływ. Rozwijaj się, dbaj o zainteresowania, o kondycję (uprawiaj sport), itp. Na to masz wpływ i to też się bardzo liczy. :)

Gość fajne cycki
a tym, którzy twierdzą inaczej prężny móżyński obrzezany kutas w zwieracze :)

Gość neon.ówka
ja dziekuje....jeszcze narzekasz? Masz swietne piersi ;) Szczerze zazdroszcze. Ja jestem szczupla, biust mam C ... wiec calkiem calkiem...i juz niestety nie jest taki jedrny. Jestem mloda, mam 21 lat...ale jednak bez stanika czuje sie yyyyyy conajmniej slabo. Biegasz i Ci cycki skacza...dramat! POdoba mi sie moja wielkosc, ale niestety tak jak ktos juz wspominal, ze grawitacja dziala .. hah Nie zalamuj sie, bo nie masz powodu ;) byyye

ponieważ wszystkie głosy jednogłośnie oceniają cycuszki pozytywnie to proszę jeszcze wkleić zdjęcie cipki;)

Gość smutnaa89
Nie jestem taka odważna. :)

Witkacy Ona pokarze , jak Ty pokarzesz swojego.

proszę: [wyjął fiuta z rozporka i nim wywija młynki]

Gość smutnaa89
Ja moge skusić jedynie na 'pupe' :) ;p