Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

malolepszaa

Wózek Spacerowy FIFI QUATRO opinie

Polecane posty

Witajcie! Drogie mamusie, jestem ciekawa waszej oini na temat w/w wozeczka, moze ktoras jest w jego posiadaniu i podzieli sie ze mna spostrzezeniami na temat jego uzytkowania! Nosze sie z zamiarem kupna mojej coreczce spacerowki i gine w gaszczu ofert, a moze polecice jakis swoj sprawdzony model? serdecznie dziekuje🌼

Gość Anex777
Hej trochę za późno ale sama niedawno szukałam opinii o tym wózku i sama go też kupiłam. Wózek w prowadzeniu jest bardzo fajny, skrętny i lekko sie go prowadzi. Wady to niestety, trochę za krótkie siedzisko, zbyt wysoka osłonka na nóżki, tzn,mojemu 9-miesięcznemu dziecku sięga do czoła. Wózek jest idealny dla wysokich osób, ja jestem niska i rączki muszę skierować w dół wtedy w miarę dobrze się go prowadzi. Poza tym na all... jest napisane że waży 9 kilo a w rzeczywistości waży10 kg czyli wcale taki lekki nie jest. No i barierka nie jest obszyta folią ani materiał się nie ściąga, co uniemożliwia dokładne czyszczenie. To chyba tyle, ale jakby sobie coś jeszcze przypomnieć to wcale taki idealny nie jest