Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanie do internautek

problem z szefowa...Prosze o rade

Polecane posty

Jestem w 8 tyg. ciazy i z powodow zdrowotnych ( lekkie krwawienie) lekarz zabronil mi pracowac. Dzisiaj zanioslam mojej szefowej zwolnienie, a ona zrobila mi wyklad na temat, ze to krwawienie jest u mnie na pewno z powodow psychicznych, ze ja sobie na pewno cos wmawiam, poniewaz mam wiedze medyczna, ze jestem przewrazliwiona itp...Wiele jej nie odpowiedzialam...jednak teraz po przemysleniach w domu tak sie wkurzylam, ze zadzwonilam do niej i chcialam jej powiedziec, ze nie ma prawa tej sytuacji tak oceniac. niestety nie zastaam jej w domu. Walcze z myslami czy wieczorem jeszcze raz sprobowac i powiedziec co sadze o jej ocenianiu mojej sytuacji. Strasznie mnie to wkurza. Wiem, ze nie powinnam sie w ciazy denerwowac ale nie daje mi to spokoju. A jak jej powiem co mysle to moze mi ulzy. Zaluje, ze od razu nie powiedzialam no ale "Polak madry po szkodzie". Prosze napiszcie co o tym sadzicie? Dziekuje z gory za wypowiedzi!

dodam, ze pracuje w coffee shopie i na poczatku jak sie dowiedzialam o ciazy to powiedzialam szefowej, ze nie bede z magazynu towaru dzwigac...i wtedy juz mowila, ze przesadzam

ja ci mowie, olej i wluzuj, nie przejmuj sie glupimi pipami szczegolnie etraz

Maskopatol: to uwazasz, ze nie powinnam jeszcze raz dzwonic do niej?

uwazam, ze ona jest tak glupia, ze nie powinnas nawet chciec z nia zamieniac slowa i tracic kasy na telefon do niej. olej, nie kloc sie.

Maskopatol: dziekuje Ci

Popieram-puśc sobie jej słowa koło uszu,nie przejmuj się.Ważna jestes ty i twoje dziecko. ;-)

Gość ekati
daj sobie spokój po co masz się denerwować niepotrzebnie.. ona może Ci skoczyć... tylko pamiętaj, że może na ciebie nasłać kontrolę, więc jak masz zwolnienie to siedź w domu...

i tak siedze w domu, bo nienajlpeiej sie czuje no i to krwawienie do tego. Ale wkurza mnie sam fakt, ze ona ocenia ta sytuacje w ten sposob. I wmawia mi, ze ja cos z psychika mam