Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sama_mama

Czy 20-letnia samotna mama może jeszcze ułożyc sobie życie??

Polecane posty

Gość sama_mama
Ale tamten topic jest dla tych którym się udało...nie potrzebuję pocieszenia, tylko PRAWDY

Gość synastra
masz wilekie szanse, jetses młodą i jeszcze 10 razy zdążysz sobie ułożyć życie, całe zycie przed tobą!!! Babo, chciałabym miec 20 lat, kedy to było!? Pozdrawiam

można.tylko pewnie potrzeba szczęścia.ja jestem z moim synem sama od 8 lat.i teraz sypnął się mój kolejny związek.tylko nie dlatego,ze maiłam dziecko.to tak naprawdę zadna przeszkoda w ułozeniu sobie szczęsliwego zycia.

Gość Zwyczajka
A gdzie się podziała autorka tego topicu..?? Jakiś kompletny pomyleniec nam się wkradł..(chodzi o kurwy, dziwki, szmaty) biedactwo pewnie skrzywdzone w życiu zostało..albo nie ma się na kim wyżyc;)) Bywa i tak..Nie przejmowac się! Pff..szkoda sobie takim bezmózgowcem tyłka zawracac;p

Gość to wszystko zalezy od tego
co soba reprezentujesz. Musisz byc KIMS, nie tylko samotna mamą

Gość Zwyczajka
Zgadzam się z przedmówcą. Nie traktuj dziecka jak przeszkody w ułożeniu sobie życia-traktuj dziecko jako swój atut:)

Gość gość
Nie słuchajcie tych debil#nych lasek!! Co druga młoda samotna mama ma faceta! Jak ktoś chcę to sobie znajdzie nawet z 3 dzieci! Hm najlepiej napisać " po co d**y dawalas" a co kuzwa gapic mieli się na.siebie, to za dziecinada! Głowa do góry samotne mamusie!

Gość gość
Autorka jest puszczalska co nie zmienia faktu, że kobiety zawsze kogoś sobie znajdą mimo bycia puszczalską z dziećmi, puszczalską bez dzieci, bycia dziwką itd. To mężczyźni z powodu bycia porządnymi są odrzucani

Gość gość
Wiele samotnych matek uklada sobie zycie. Mimo to jednak nie polecam nikomu zostac samotna matka w tym wieku. A tym bardziej dzieckiem takiej samotnej matki.

Gość gość
szczerzE? masz szanse na rozwodnika albo podobnego ulozyc sobie zycie bedziesz mogla po odchowaniu dziecka

Gość gość
up

Gość gość
Ja osobiście szukam kobiety z dzieckiem

Gość gość
Nie przeszkadza mi to kobieta która przeszła swoje jest bardziej Wierna i potrafi docenić

Gość gość
bzdura. musiała najpierw oberwać, żeby się nauczyć? i wcale nie musi być wierna, może sobie zmieniać facetów co parę miesięcy i być coraz bardziej niezdolna do stworzenia związku.

Gość gość84
No a ja właśnie taką nie dawno poznałem. Niby wszystko wydaje się być ok, no ale...dziecko to nie rzecz, do której można podchodzić obojętnie, a ja wcale nie jestem pewien, czy tak chce i potrafię być kimś dla tego dzieciaka. Już samo to komplikuje mocno wszystko. Nawet spotkać się jest trudno - bo dziecko, bo trzeba to i tamto. Potomek jest u niej na pierwszym miejscu (to widać!), do tego jest jeszcze były mąż / chłopak, w sumie nie wiem, ale sprawa jest dosyć świeża. Więc zawsze to jest trudne. Pewnie naczej podchodzi się do swojego dziecka, które zresztą z reguły jest owocem dłużzej znajomości, niż do takiego, które niejako pojawia się razem z dziewczyną.

Gość gość
Żaden normalny mężczyzna nie zwiąże się z dzieciatą a tym bardziej z puszczalską bo to nienormalne, że 20 latka jest samotną matką a raczej panną z dzieckiem. Żaden młody mężczyzna i chłopak nie będzie chciał sobie życia marnować z taką co dawała na prawo i lewo. Może 30+ dzieciaty bo co tam dla niego jedno dziecko więcej ale młoda dupa na seks będzie już w domu.

Gość gość
gość dziś Jezeli jestes kobieta to bardzo zazdrosna a jezeli facetem to jeszcze niedojrzalym :)Dla normalnego faceta nie ma znaczenia czy kobieta ma dziecko czy nie , wazniejsze jest to jaka relacja jest z bylym partnerem , jezeli ojciec dziecka wtraca sie w zycie matki to ciezko jest wejsc w taki trojkat. W o wiele lepszej sytuacji sa wdowy.

Gość gość
majac dwadziescia lat ty juz masz dziecko????????? a gdzie twoja mlodosc? a co sie dziwisz, chcialabys nańczyc nieswoje dziecko? bo ja nie. to największy ugor jaki moze istniec.

Gość gość
bo koleżanka już ma dziecko, bo ktoś się hajtnął, bo to, bo tamto... bo inni mają. żyć cudzym życiem, hehe. no i dobrze, niech tak myślą. potem są samotnymi matkami - TAK JAK KOLEŻANKI! wiec powinny być zadowolone, przecież własnie to samo chcialy :D

Gość gość
gość dziś Aborcja w Polsce jest karalna ,jak wpadli to juz musiala urodzic. Dziecka sama sobie nie zrobila wiec nie zwalajcie calej odpowiedzialnosci na nia .Troche dziwie sie ,ze to wlasnie mlode kobiety sa najsurowszymi oskarzycielami , pozniej takie panie wychodza za maz, rodza synow i ucza ich aby ******* ile wlezie tylko panny z dzieckiem do domu maja nie przyprowadzic.

Gość gość
nauczcie się ciagnąć penisa ustami to dzieci będzie mniej