Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sama_mama

Czy 20-letnia samotna mama może jeszcze ułożyc sobie życie??

Polecane posty

True evil and hate masz problem ze sobą? zwal sobie porządnie :classic_cool: 🖐️ bo wątpię że to COŚ co masz między nogami czuło kiedyś coś innego prócz skóry z Twojej dłoni :classic_cool:

Gość a w jakim wieku jest
Twoje dzieciątko??

sorry to że nie mam szacunku do lasek które dają bezmyslnie dupy czyni mnie prawiczkiem? jestem ze swoją laska od 4 LAT I NIE MAMY PROBLEMU Z CIĄŻĄ BO MYŚLIMY POWAŻNIE O SWOIM ŻYCIU!!! ciąża będzie za 2 lata jak moja dziewczyna skonczy studia - taki jest plan! żeby mieć dzieci najpierw trzeba mieć na nie warunki. Jak bzykam panne to mysle o bzykaniu i konsekwencjach a nie o niebieskich migdałach. Wybacz jeśli Cię obrażiłem ale nie mam litości dla bezmyslnych dupodajek a ty ją zaciekle bronisz. seź jest dla rozsądnych - tak jak każda inna uzywka

Pało - przede wszystkim nazwałam Cię prawiczkiem, bo jesteś nowicjuszem na kafe :P a po drugie po Twoim poście nic innego napisać nie mogłam.. nie bronie autorki, trzeba myśleć głową, ja tez mam 20 lat, tez uprawiam seks, ale wiem z kim i wiem jak się zabezpieczać. A taki true coś tam to po prostu wyżywa się za pomocą swoich łapek, bo inaczej nie potrafi :P

Gość sama_mama

Gość hehhe Fioletowa
:-D :-D :-D

lilowa zaczynam Cie lubić :) jest mi żal autorki ale jak już pisałem trzeba myśleć co sie robi bo potem to juz niestety tylko żalenie się na kafe pozostaje. A większość facetów nie chce lasek z dobrodziejstwem inwentarza. Jasne ja też znam gościa który zdecydował sie być z dzieciata ale zdecydował sie na to pod wpływem zauroczenia a później związek sie rozpadł no i chyba nie musze dodawać z jakiego powodu. Zawsze tak jest - to tylko kwestia czasu. moja panna za półtora roku konczy studia, za rok kupujemy mieszkanie, auto już mamy i wtedy zadziałamy brzdąca ale wszystko po kolei

Gość ngfhjhgjgh
ja pierdole laska pisze ze nie puszczała się a związek trzyletni to chyba dosyć sporo, i dziecko mogło byc przypadkiem, ja kurwa mac brałam tabletki anty regularnie ale i tak wpadłam i co debile jebane.moja znajoma znalazła sobie lepszgo faceta niz tego z którym ma dziecko hehe takze przyjdzie czas na ciebie, ahs tylko nie bierze pierwszego towaru bo cię swędzi i boisz sie zostać sama, szukaj az znajdziesz tego własciwego

Gość pasibrzuszekkkk
nie przejmoj sie autorko niektorymi postami na pewno dasz rade i znajdziesz wspanialego faceta.trzeba tylko uwaznie sie rozgladac i nie ukrywam miec wiele szczescia

Gość sama_mama
Moja pociecha ma 8mies. A sama jestem z wyboru, głownie ze względu na dobro dziecka-mój ex w chwilach złości był naprawdę nieobliczalny-bił mnie gdy się pokłóciliśmy nawet gdy jeszcze byłam w ciąży..Rgłównie ze względu na dobro dziecka-dziecko zawsze będzie dla mie na 1tudiuję po to by nigdy mu niczego nia brakowało, nie szukam faceta który by mnie utrzymywał, staram się byc samodzielną, silną kobietą, ale wizja samotności mnie przeraża..dlatego proszę o szcere(ale nie chamskie) posty..

Gość znam przypadek
kiedy 25-letni facet ożenił sie z kobietą mającą 3 dzieci i starszą od niego o 4 lata tak wiec wszystko jest możliwe.:p

Gość hehhe Fioletowa
Sama byłam samotną mamą a mam 30 lat. Jestem z nowym facetem od 3 lat i jest ok. Ty jesteś młoda i wszystko przed Tobą, zajmij się dzieckiem i na siłę nie szukaj bo trafisz na samych debili. Sam przyjdzie.....

Gość hehhe Fioletowa
True - czy jak Ci tam....Wyluzuj dziecko trochę.

Gość sama_mama
Coś mi przycięło w ostatnim poście...Pisałam że dziecko zawsze będzie dla mnie na 1.miejscu, i nikt i nic tego nie zmieni...

:D:D:D:D:D:classic_cool: Nagi facet stoi przed lustrem i podziwia swoją męskość: -Dwa centymetry więcej i byłbym królem... Na to żona: -Dwa centymetry mniej i byłbyś królową...

Gość no jeśli zawsze bedzie
na pierwszym miejscu to nie wróże ci szczesliwego zwiazku.

Gość sama_mama
A najbardziej denerwują mnie faceci którzy traktują dzieci jak rzeczy-przecież to też ludzie!!! I myślę że lepsi od tych dorosłych, doceniają to co mają, potrafią się cieszyc drobnostkami...Jak można w ogóle nazyqwac dzieci "inwentarzem" ja tego nie pojmuję...

Gość no jeśli zawsze bedzie
i uważaj, żebyś kiedyś nie stała sie zakładniczką własnego dziecka.:o

Gość sama_mama
Jeżeli spotkam faceta któryv nie w pełni zaakceptuję taką sytuację to nie ma szans na związek...A synek ZAWSZE pozostanie dla mnie numerem1;)