Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaaalamana

Jak mozna tak zyc jak ja? Zalamana warunkami mieszkaniowymi

Polecane posty

Gość zaaalamana

Mam jedynie 32 metry i 2 malenkie pokoje. Nie daje juz rady - zadnej przestrzeni. Juz nie moge sie doczekac gdy zamienie mieszkanie na wieksze

Gość ghsfhss
lepiej mieszkać w kurniku, niż z rodzicami :(

No wiesz ludzie zyja w DUZOOO gorszych warunkach niz TY brak łazienki WC w mieszkaniu ogrzewanie piecem weglowym. przestan w dwu izbowym mieszkaniu zyje rodzina 7 osobowa wiec mnie nie wkurzaj

Ja mam taki sam metraż na dwie osoby i tylko jeden pokój:P Jak człowiek pójdzie na kompromis, to da się tak żyć.

przesadzacie. calkiem niedawno mieszkalam w 30 m mieszkaniu w 6 osob, teraz mieszkam w calkiem duzym, ale za miesiac przeprowadzam sie do 25m klitki. na 2 osoby.

Gość no może nie za duże
ale przynajmniej własne więc znajdź dobre strony tego.;)

Gość a ja mam 38 m
też dwa pokoje - i mam zamiar przeprowadzić się do kawalerki, bo nie cierpię dużych przestrzeni w mieszkaniu! Przedtem miałam 5 pokoi i gubiłam się w nich!

Gość ertweetwewr
sytuacja mieszkaniowa to jakies przeklenstwo naszych czasow. stac nas na dobre jedzenie, ubrania, elektronike, nawet samochody, ale malo kto jest w stanie po paru latach pracy godnie mieszkac. co ciekawe, sytuacja mocno sie pogorszyla w polsce po tzw boomie mieszkaniowym :o niby zbudowano nowe mieszkania, ale chciwi wlasciciele przescigaja sie w windowaniu czynszow a zdesperowani mlodzi ludzie nie maja wyboru. akurat ja zrezygnowalem z pracy w wielkim miescie bo mialem dosyc mieszkania w nedznym pokoju z obcymi ludzmi za prawie polowe pensji.

Gość ja mieszkam w 2 osoby
w kawalerce na 19mkw. I bym sie cieszyla jak dziecko jakby ona byla moja i nie musialabym za sam wynajem bulic 1000zl :O :(

Gość ertweetwewr
co mnie najbardziej denerwuje to to ze w polsce jest mnostwo ludzi ktorym udalo sie zdobyc mieszkanie za grosze, czy to dzieki jakims prawnym bublom czy dzieki temu ze 15 lat temu pracowali za najnizsze stawki za granica. wiec taki ktos ma super uprzywilejowana pozycje w porownaniu z innymi - moze godnie zyc w duzym miescie za stosunkowo niska pensje. jak ktos dopiero zaczyna pracowac w duzym miescie i pochodzi z biednego domu, to czeka go pare lat dosyc nedznej egzystencji jesli do normalnego funkcjonowania potrzebuje prywatnosci i przestrzeni.