Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

NightAngel

Wiek a miłość..

Polecane posty

Witam! :) Mam pewne pytanko... Czy dla rodziców, córki jest ważne, ile lat ma chłopak córki? ja mam 16... mój chłopak 24... bardzo dobrze nam razem i chcemy być ze sobą całe życie... oczywiście żadnego stosunku! do pory ślubu. Tak postanowione i to moja silna wola, wogole na to gotowa nie jestem. a on to napewno zaakceptuje. Jedynym problemem jest to że ze Rodzice sie nie zgadzaja... kiedys juz próbowałam im powiedzieć ale tylko sie wkurzyli... Gdyby chociaż dali sobie szanse go poznać... by wiedzieli jaki jest. a jest naprawde w porządku jak nikt :)

spoko będzie dobrze :) moja koleżanka miała tą samą sytuację co Ty (16latka z 8 lat starszym gościem) i jest z tym chłopakiem już od 2 lat :) a rodzice? w końcu go zaakceptują bo i tak nie będą mieli innego wyjścia :P 🖐️

Gość iglak
ŁAŁ!!!!! już od 2 lat ALE STAŻ !!!!!!!!!!!!!!!!!!! hhahahaha

do bezedury. sorki ale to że ktoś nie chce sexu to nie ze jest dzieckiem ;/ chyba masz cos nie teges !

Gość assiiia
a ja uważam że rodzice w koncu zaakceptuja :PP

Gość assiiia
a ja uważam że rodzice w koncu zaakceptuja :PP

Gość cfgfgbbb
moj mezczyzna jest starszy ode mnie o 7lat ,ja mam 19 a on prawie 26 i jestesmy razem poltora roku-rodzice akceptowali go od poczatku ,ty znasz swoich rodzicow chyba lepiej i jest ci latwej ocenic czy go zaakceptuja czy tez nie.

cfgfgbbb "moj mezczyzna jest starszy ode mnie o 7lat ,ja mam 19 a on prawie 26 i jestesmy razem poltora roku-rodzice akceptowali go od poczatku ,ty znasz swoich rodzicow chyba lepiej i jest ci latwej ocenic czy go zaakceptuja czy tez nie." właśnie z tym jest trudno.. bo w zeszłe wakacje jak im o nim powiedziałam to sie strasznie zezłościli.. a moze wystarczyło tylko żeby do mnie przyjechał i go poznali? :) w tym roku już mam plan jak zadziałać... hmm tylko czy pomoże? chodzi o to że 8 marca, przyjedzie do mnie na kawke. Niech da co nie coś mojej mamie... posiedzimy troszke z moimi rodzicami... pogadamy, poznają go.. może zaakceptują.. warto spróbować... :)

Gość cfgfgbbb
pewnie ze tak ,a mama pewnie inaczej na niego spojrzy :) niech on sie nie boi twoich rodzicow,powinien nie unikac kontaktow z twoimi rodzicami ,jak macie sie spotkac niech po ciebie przyjdzie itd:)

Gość cfgfgbbb
troche dziwnie to napisalam ale mysle ze zrozumiesz o co mi chodzi :D

Gość Teressa
Niedawno przerabiałam ten "problem " Moja córka jest w tym samym wieku co Ty a jej chłopak ma 20 lat , nie byłam w stanie zaakceptować ich uczucia ,ich związku !uważałam,ze jest dla niej za stary że powinna przyjaźnić się z kimś innym , młodszym . Ale tak się złożyło ,że mieliśmy okazję się poznać i moja opinia na jego temat jest zupełnie inna niż była wcześniej .Dostrzegłam w nim nie starego a miłego młodego chłopca . Postaraj się aby Twój chłopak i rodzice mogli się poznać . Powodzenia 🖐️

Gość 6375675237523
moja mama jest młodsza od mojego ojca o 20lat !! i sa bardzo szczesliwi :)

wiecie, rozmawiałam wczoraj o tym z Nim... że w końcu moi rodzice powinni go poznać... ale on sie boi ze mozemy zbyt wczesnie wszystko stracić.. moze on ma racje... moze poczekać... ahh juz sie pogubiłam troche :((