Jabłkowaty germaniak 05101990 0 Napisano Luty 6, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=jpWiIn4kfNc&hl=pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
te verde 0 Napisano Luty 6, 2009 na impreze ok, ale do sluchania nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość skealanimal Napisano Luty 6, 2009 jednorazowo na imprezę się nadaje, gdybym miała tego słuchać w wannie, w łóżku, przed komputerem tobym się prędzej zajebała :o nie słucham popu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jabłkowaty germaniak 05101990 0 Napisano Luty 6, 2009 Mnie taka muzyka do słuchania jak najbardziej pasuje http://www.youtube.com/watch?v=YPS4Ej19AS8 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dobra biorę Napisano Luty 6, 2009 spodobało mi sie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość philadelphia Napisano Luty 6, 2009 nie podoba mi się, nie znoszę kobiet na wokalu, słucham rocka i metalu, więc pop to dla mnie tortura. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość laaama Napisano Luty 6, 2009 1i2 jest choojowe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a ile za dziewice i to atrakcy Napisano Luty 6, 2009 nie lepiej napisac rihanna ;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jabłkowaty germaniak 05101990 0 Napisano Luty 6, 2009 Mnie podoba się każdego tego typu rodzaju piosenka...nie wiem dla czego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jabłkowaty germaniak 05101990 0 Napisano Luty 6, 2009 Czesc słowiczko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jabłkowaty germaniak 05101990 0 Napisano Luty 6, 2009 Co do polskich piosenek to najbardziej podoba mi się piosenki dody, szczególnie nie daj się oraz mezo sacrum Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość karolina021 Napisano Luty 6, 2009 muzyke rihanny lubie bardzo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość little less conversation Napisano Luty 6, 2009 :o :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola Haze 0 Napisano Luty 6, 2009 OMG... :O Nie, nie podoba \'nam się\'... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach