Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 30 -tka

po co mi on? jestem na 5miejscu za komputerem , autem, praca i kolegami

Polecane posty

Gość 30 -tka

przychodzi z pracy dostaje obiad pod nos i herbate je i siada do komputera od czasu do czasu podniesie glowe i spyta czemu nie mam humoru albo czy dostanie 2 herbatke... taki len co to mysli tylko o sobie i swoich wygodach a gdzie jest miejsce dla mnie ? Jestesmy razem ponad pol roku poswiecilam pare spraw zeby byc tu z nim a on uwaza ze mnie ma i nie odejde , a ja codziennie o tym mysle ... niech ktos ze mna pogada i doradzi bo juz sama nie wiem prosze ...

a przy tym, jak on podniesie głowę i zapyta czemu masz taki humor? - powiedz po prostu co Cię boli, bo teraz to się zbiera,zbiera a jak wybuchnie to :o

Gość olej go
🖐️ nie marnuj sobie życia

Gość współczuję desperacji
żeby z kimś takim się zadawać ....

Gość konieczna trwała i baleyage
każdy ma to na co się godzi

Gość łójdkowo
moze ma ale jak ją olewa a ona chce troche człości to co ma robić, nie popadajmy w skrajnosci

Gość czepiasz się bezpodstawnie
Masz 5 miejsce w hierarchii ważności mężczyzny, to świetny wynik. U wielu na 5. jest piwo, póżniej telewizor, pies, a kobieta dopiero na 8. Przestań zrzędzić, wiele kobiet mogłoby Ci pozazdrościć.

Gość 30 -tka
ad mawronka na poczatku mowilam, tlumaczylam ,powiedzialam zeby zawsze mnie przytulil jak jestem smutna bo wtedy jest mi lepiej , ale nie mozna sie prosic o uwage tej drugiej osoby co dzien. Ja mam to naturalne ,ze przychodze z pracy: robie zakupy, piore, sprzatam, gotuje obiad i wszystko z mysla o nim i o tym tym zeby zjadl cos cieplego po ciezkim dniu ... a on - jemu trzeba mowic mowic i mowic bo myslec o mnie i moich potrzebach nie potrafi to smutne

Gość 30 -tka
ad olej go to nie jest proste przyjechalam do tego kraju dla niego i pomimo ze kazdego dnia dostaje tu w dupe to po prostu zalezy mi na nim ...

Gość 30 -tka
ad wspolczuje desperacji zadaje sie z nim po dlugiej przerwie od facetow po tym jak sie okazalo ze tkwie w trojkacie ... to nie jest desperacja tylko proba ulozenia sobie zycia z mezczyzna .. moze ostatnia proba

Gość 30 -tka
ad jarek 84 spadaj z mojego topiku !

Gość frottka
Sama odpowiedzialas sobie na pytanie do czego jestes potrzebna. Aha, i nie oklamuj sie, ze przyjechalas dla niego i sie poswiecilas...Chcialas po prostu wyjechac za granice i pomyslalas, ze trafil ci sie los na loterii:D

troche nieciekawie... ale przytulanie jest potrzebne partnerom na codzien?ty rób przytulaka , tak od siebie, bez okazji i zapowiadania :) znajdź trochę zainteresowań , żeby nie chodziło Ci jedno po głowie. Jak będziesz z nim rozmawiać to nie rób wyrzutów strasznych, bo facet jest taki ''zasiedziały'' mało co go rusza, ale trzeba delikatnie

Gość 30 -tka
poza tym jestesmy razem dopiero pol roku i jak na to patrze z boku to nie wiem czy gdyby kiedys w przyszlosci pojawilo sie dziecko - znalazloby sie przed tym kompem ? przeraza mni to ...

Jarek - ty buszuj na topikach o prawiczkach :p a jak już chcesz mieć głos to powiedz radę dobrą

masz fajnego faceta:) u mnie byla bys na 9 miejscu za lodowka:P

\"Ja mam to naturalne ,ze przychodze z pracy: robie zakupy, piore, sprzatam, gotuje obiad i wszystko z mysla o nim\" A moze choć raz wróć z pracy nie myśląc o nim tylko o sobie......zamiast zakupów, kup coś gotowego to i obiad będzie z głowy, a bałagan zamknij w domu :nie ucieknie. A Ty wyjdź sobie na spotkanie z koleżanką, do kina, fryzjera, kosmetyczki na aerobik, basen czy gdziekolwiek indziej. A potem wróć do domu i poproś o gorącą herbatkę.

w pół roku zrobił z Ciebie gosposię i opiekunkę? :o współczuję braku asertywności... dziś chyba pocięguję Bogu za mój charakter i inteligencję :classic_cool: p.s. żeby nie było, że tylko OT, pokaz mu gdzie jego miejsce, zadnych obiadkow-sratków!

Gość ajaj
u mnie jest podobnie - najgorsze że to trwa już 3 lata mój luby też nie wie o co mi chodzi i czemu się foszę, czekałam miałam nadzieję że się coś zmieni

ad frottka przyjechalam tu do niego bo co dzien dzwonil kiedy bylam w polsce i o to prosil latwego zycia nie mam bo dopiero zaczynam a jak wiesz jest kryzys ... co do kolezanek i aerobikow nasze miasto wygasa kolo 17 :( a on wraca z pracy o 18 wiec wloczyc sie po miescie zeby tylko mnie nie bylokiedy wroci z pracy to tak jak: ,,na zlosc mamie odmrozic sobie uszy,,.

ps wlasciwie obecnosc facetow na tym topiku nie jest mile widziana tu sie mowi o waszym nierobstwie i wygodnictwie a wy do wad tych sie nie przyznacie :)

nie jestem złośliwy ale zwrócę się do moderów żeby Twój nick nikogo nie denerwował Jarku musisz znaleźć nowy i na pewno z Twoją inteligencją zajmie Ci to tylko tydzień :)

ad jarek 84 moj facet na szczescie chamski nie jest w przeciwienstwie do ciebie jarku wstydz sie p)

Najpierw porozmawiaj ale bez jojczenia, obwiniania i lez, a jak nie poskutkuje to wymien ten model na inny. Pozdrawiam serdecznie!

pomijajac, wtracane przez osoby o uposledzonej inteligencji watki, chcialabym spytac kobiety czy w waszych zwiazkach jest lub bylo podobnie czy czasem czulyscie ze wasz facet dostrzega was wtedy kiedy jemu jest wygodnie ? co mozna z tym zrobic jesli rozmowy odnosza efekt na dwa, trzy dni a zerwac nie macie sily?