Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 30 -tka

po co mi on? jestem na 5miejscu za komputerem , autem, praca i kolegami

Polecane posty

to jeszcze nie jest powód do zrywania. Musisz go wziąć podstępem. Nie dyskusjami bo faceci tego nie przyswajają.A moze jak będzie wracął z pracy ty znajdź sobie jakieś pilne zajęcie na kompie i od niechcenia, powiedz\" Kochanie jesteś? wybacz ale odgrzej sobie obiad bo jestem bardzo zajęta\". Jak się uda to potem poproś o herbatę. Tylko pamiętaj o zachowaniu stoickiego spokoju.

Gość dżagasi
miałam rozpuszczonego faceta. dbał tylko jak u niego były zaspokojone wszystkie potrzeby. na początku było super, potem krucho, potem wyśmienicie (kiedy zaczęliśmy się razem zajmować ciekawymi rzeczami), ale znalazł moje żale do koleżanki z czasów gdy było krucho i widział tylko siebie i... zerwał ze mną ostatnio. po czym przez tydzień prawie ciągle spał, bo mu było przykro...

ale tak wlasnie robie siedze w lozku na kompie i mowie Clopaku wloz sobie obiad dobrze :) on polazi polazi wlaczy komputer i nie raz po pol godz jak zglodnieje idzie do kuchni .. zeby potem ze stoickim spokojem usiasc na necie i albo ogladac komiksy albo byc rycerzem :)

Gość dżagasi
kup sobie seksowną bieliznę i zamiast obiadu usiądź mu na kolanach ;) a po udanym seksiku zamówcie pizzę :) albo żeby się ruszył do kuchni to kiedyś obejrzyj z nim coś w tv i jak się pojawi jakiś facet w kuchni, to powiedz np. "Pascal jest mało atrakcyjny, ale jak widzę faceta w kuchni to mmmmmmm!.."

Gość dżagasi
komputerowe rycerzyki z gier mają małe mieczyki

ad dzagasi ja tez tak robie i wyzalam sie do siostry starszej przez skype, ona dlatego juz inaczej na niego patrzy i to tez moze kiedys wyjsc ale nie umiem inaczej bo ten zal sie wzbiera i musi gdzies znalezc ujscie ....

ok, a jak spędzacie czas , kiedy macie wolne.Nie wiem czy pracujesz bo to jest też istotne.No i czy macie jakieś wspólne zainteresowania.

Nie zawsze się tak da :( Moje małżeństwo rozpadło się między innymi z powodu komputera. Mój mąż wolał przesiadywać przed komputerem całymi godzinami i nocami, niż spędzać ten czas ze mną. Komputer był całym jego życiem.

ad dzakasi wybacz ale na co dzien chodze w fajnej bieliznie i dbam o siebie ale mysle, ze facet ktoremu zalezy widzi w swojej kobiecie pieknosc zawsze nawet jak jest w dresie po sprzataniu domu... poza tym jedna wspolnie zjedzona kolacja nie rozwiaze mi problemu on czasem przy mnie oglada jakies dupy na necie i komentuje ich ciala czyli zaczyna nie miec hamulcow a jak kiedys go spytalam czemu nie mowi mi komplementow powiedzial bo juz cie mam :( !!

Gość gryzik
przperasaam bardzo..to ona ma jeszcze sie bardziej starac? bielizna,seks??? a przestan kobieto i tak juz robisz wszystko chyba.. poprostu ucieknij mu na jakis czas..ale nie tak dosownie ale bądz niedostepna.kino.koleznki,moze jakis spacer z kolega???? wszystko tylko zeby nie widział ze ty zawsze na niego czekasz..i robisz szystko dla niego.. a tak a propos jarku.. u mnie fact jest na 5 miejscu a ty byłbyś na 10... i dziekuj za kobiety mały chuju bo gdyby nie one to nie było by takiego jak ty wywłoka na tym świecie.,..

Gość mlayla5
przez pol roku dalas z siebie zrobic sluzaca,to co bedzie za 2 lata?zajmij sie soba,podrozuj,ucz sie jezykow,fotografuj...ale nie badz pomiotlem,bo niedlugo nie bedziesz na 5,a na 10 miejscu...i nie wmawiaj sobie,ze to jest milosc

ad Moje Alter Ego nasz zwiazek tez ma problemy glownie z powodu tego ze on wiekszosc czasu spedza przed kompem wiem przychodzi z pracy pozno ale czy musi na nim siedziec dopoki dopoty nie zamykaja mu sie oczy? a co mnie wkurza najbardziej moze dostac swietna prace w innym duzym miescie i ma tylko wypelnic pare papierow a on ciagle to odsuwa... wie ze mi na tym zalezy i ze nie jest mi dobrze tu gdzie jestem teraz szukam zmian a on ma na nia szanse a z niej nie korzysta ! juz sama nie wiem uprzedze wasze pytania - spytalam go czy chce jechac tam czy chce zmian czy jest mu tu dobrze odpowiedzial tak, tak, nie.

chce poczekac jeszcze ten miesiac zobacze jak zachowa sie w walentynki bo np sylwester spedzilismy osobno! zobacze czy zrobi cos w sprawie tych dokumentow czy pchnie to do przodu ... jesli nie wyjade , wezme tylko najpotrzebniejsze rzeczy i jade do Londynu, wiem ze jest kryzys ale mam nadzieje ze dla jeszcze jednej osoby praca sie znajdzie ...napisze mu list ze to nie jest koniec tylko czas na zrozumienie wlasnych potrzeb wiem ze bedzie mnie to bardzo bolalo ale chyba nie mam wyjscia :(

ad pikok tak pracuje a jak mamy wolne to zwykle albo idziemy do knajpki albo siedzimy przed kompem i wspolnie ogladamy film na wybor ktorego czasem mam wplyw... wspolne zainteresowania w tym problem ze nie za bardzo bo na paintball jest za zimno i zostaje tylko sex tak ten lubimy oboje ale mam juz wystarczajaco lat zeby rozumiec ze na sexie zwiazku , na jakim mi zalezy, sie nie zbuduje .

Gość wiesz autorka mysle ze piąte
miejsce to jednak miejsce punktowane, choc nie na podium. Mogłabys byc byc jeszcze za rodzicami, rodzenstwem, kasą, meczami, nartami, tenisem, wodka , papierosami, narkotykami, panienkami, hazardem Ja na przyklad jestem za ukochanym psem mojego męża.

gdybym byla za psem - ktore uwielbiam to i on by stracil pozycje o jedno oczko ;) niestety ja wole jego niz komputer

dyskusja ucichla a we mnie rosnie frustracja boje sie ze moj wyjazd on odbierze jako koniec ...

Gość ciotkadobrarada
kochana 3o-tko OLEJ PALANTA , jezeli po roku tak sie zachowuje to co bedzie potem ? Mam to samo tyle ze 3 lata po slubie , mamy dziecko . Przychodzi taki z pracy obiad dostaje a potem przed komputer -i tak do 2 w nocy .Czasem łaskawie zajrzy do synka -zeby przypomniec sobie jak wyglada...Jak ma tylko wolne to dłubanina przy aucie i koledzy . Szkoda zycia na takiego frajera , juz sie nie dam tak załatwic !!! OOO nie!

a reszta kobiet co sadzi ? zostawic czy jeszcze dac szanse z tym miesiacem ?

Gość baskaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu ---> http://is.gd/Vin