Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Betunia 28

CZY JA ROZBIJAM MAŁŻEŃSTWO????

Polecane posty

Gość Betunia 28

Spodobał mi się facet, który ma malutkie dziecko i żonę,ale byłam tak zdesperowana,że jak był pijany na firmowej imprezie to mu wskoczyłam do łóżka i jak sie obudził, powiedziałam ze sie ze mna przespał. chce zrobić wszystko,żeby był ze mna. Ale czy on naprawde mnie pokocha????? Przecież ma zone i dziecko

Gość perfidna intrygantka
to mało powiedziane. 😴

Gość ale ty
tak szmato

Gość Betunia 28
Ale ja sie w nim zakochałam.Co ja na to poradze. Tak mnie bolało jak czasem opowiadał w pracy, jakie ma "cudowne malutkie szczeście w domu"... tak mnie to bolało.

Gość myszka3456
Jak w ogóle mogłaś wskoczyć facetowi który ma żonę i dziecko do łóżka???Prze k****wa z Ciebie i tyle.Dam Ci radę,oszczędzisz sobie cierpienia i rozczarowania jak dasz mu spokój i zapomnisz po prostu o tym że się puciłaś z koegą z pracy.W ogóle to czego Ty oczekujesz od faceta który był pijany i nawet niepamięta że uprawiał z Tobą seks???

Gość ale ty
to prowokacja ale PIES JĄ JEBAŁ

jesli on jest z zona szczesliwy, to na co ty liczysz? jesli go kochasz, to daj mu spokoj, bo na razie to ty raczej pozadasz, a nie kochasz...

Gość Betunia 28
ale ja sie z nim nie przespałam!!!! On był tak pijany. Rozebrałam sie tylko i spędziliśmy razem noc, a naprawde nic nie było, ale chciałam go jakoś zatrzymać przy sobie. nie jestem kurwa

Gość to provo
kasujemy temat

Gość wyp..
-1/10

Gość koooolll
postaw się na miejscu jego zony z maleńckim dzieckiem... o matko... z góry wiedziałaś ze on zajęty i dzieciaty to po ch** się pchałaś? a co bedzie jak powie zonie o zdradzie (a pzreciez nie wie ze to intryga) i małzenstwo się rozpadnie przez kłamstwo? i to nie zjego winy? moze do tego dojsć nawet kiedy sama z niego zrezygnujesz... ludzie... gdzie rozsądek, moralność, szacunek...

Gość jrhwuihlwEUHEIURO
PROWOKACJOM MÓWIMY STANOWCZE NIEEE!!!!!

Gość hureejjj
litooooośśśści ty pustaku!!!! podtrzymuje kasujemy temat bo nie zasługujesz zeby tu miejsce zajmowac

Gość serial brazylijski
dziecko naogladło się filmów i próbuje wcielić fabułę w swoje zycie.A lekcje odrobione?

Gość henk1
Emocje emocjami a ty weż dobro dziecka bo ono jak nieco podrośnie chce miec tatę i mamę na zawsze.Ja bym dał spokój bo kiedyś też miałem podobną sytację i dałem spokój.Dziewczyna z Indonezji marzenie mego życia,stała koło mnie i była to ta którą szukałem.Odrazu się zakochałem i całą noc nie spałem.Przez 24godziny bolała mnie głowa,ale odpuściłem choć nadal pamiętam.Było minęło a życie jest nadal cudowne.

Gość Betunia 28
Ale ja go tak kocham. Trochę żal mi dziecka, ale zrobiłabym wszystko,aby być z nim. Powiedziałam mu,że ze sobą spali, był zszokowany,ale mam nadzieje,że wszystko będzie dobrze z nami.

Gość nie ma jak prowo
ALBO KOLEJNA ZWYKŁA DZIWKA :)

Gość henk1
Wiesz, nie wiem tak do końca jakie macie ( wy dziewczyny )uczucie miłości.Zapewne nieco silniejsze aniżeli facet,ale powiem Ci że po roku dwuch poryw nieco ustaje i wracamy do normalnej codzienności życia. Większość pisze na forum ,że ich facet to po ślubie nie myje już nóg,beczy,śmierdzi,pierdzi i chamieje.Powiedzmy,że mieszkacie już razem parę lat 4,6 uwierz mi,że faceta pociągnie te pierwsze dziecko a Tobie okaże nienawiść i zgotuje piekło.Będzie się mścić za rozwalone małrzeństwo. Oczywiście teraz on nieco główkuje bo zechce poruchać a póżniej ? Nie wróżę powodzenia ALE DECYZJA JEST T W O J A.

Gość glupota nie zna granic
he he...facet juz jj nienawidzi...gratuluje glupoty, ZDOBYWCZYNIO

Gość braktalentu do prowokacji masz
-20/10 :O