Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZROZPACZONAAAAAAAAAAAAA

czemu on sie nie odezwal dzis?

Polecane posty

czesc poznalam super chlopaka, usmiechalismy sie wczoraj spedzilismy super wieczor a dzis milczy...fakt ze peacuje na nocki i to tlumacze to sobie ze spi bo ca,y tydzien pracowal, serce mnie juz boli czemu jednego dnia jest tak fajnie a drugiego wszystko przepada :(

Gość futrzak
wyluzuj, to tylko dzien jeden minoł. nie bądź taka w gorącej wodzie kąpana moze zadzwoni jutro moze pojutrze moze za 4 dni ale no moze i wcale

Gość a co ci przepadło
co ci zginęło? jeżeli po pierwszym spotkaniu robisz się taka zaborcza , to co będzie dalej? pozwól mu się w sobie zakochać a nie namawiaj go swoim zachowaniem do tego by już cię kochał na całe życie

Musisz być cierpliwa. Nie narzucaj się ani broń Boże nie odzywaj się pierwsza. Czekaj, jeśli zależy mu na Tobie to się odezwie, jeśli nie... No cóż, chyba nic z tego. Po upływie kilku dni, jeśli się nie odezwie możesz napisać nic nie znaczącego smsa typu \"Cześć, co tam u Ciebie?\"...

wiem ale tak mi na nim zaelzy, codziennie chodzil kolo bloku a dzis nic podejrzewam ze spi a tak chcalabym go zobaczyc ..

wlasnie to jest najgorsza ze nie moge sie powstrzymac zeby mu sie nie pokazac w oknie zeby sie usmiechnac ale to chyba nic zlego jak mnie zobaczy o to nawet ja pierwsza sie usmiechne, fakt to on zawsze pierwszy sie odzywa ale usmiech to chyba nic zlego?

Uwierz mi, że jeśli pierwsza napiszesz i będziesz mu się narzucała to nie zyskasz na tym i za jakiś czas dodasz topik "Zakochałam się, a on mnie olał".

Gość Złoty kłos
Może miał kłopoty z żołądkiem

klopoty z zaladkiem...nie raczej nie napeewno nie

Jezusie dziewczyny co wy z tymi smsami tak przeżywacie? Jeden dzień się nie odezwie i to już jest konieć świata;O Co wy swojego życia nie macie? Dajcie spokój, jak tak będziecie faceta zadręczać, to się biedak przestraszy i szybko zwieje:D

on nie pije wiec nie ma po czym trzezwiec..

wiem e nie powinnam sie narzucac ale juz 2 razy sie tak zawiodlam ze po prostu nie chce tego znowu przezywac..strasznie mi na nim zalezy ijednego dnia jest fajnie a drugiego bec cisza:((

Może wyszedł gdzieś z kumplami, albo ogląda mecz. Może nie ma ochoty dziś z nikim rozmawiać. Jak się przez tydzień nie będzie odzywał, wtedy zacznij panikować:P

I broń Boże nie narzucaj mu się! To on powinien Ciebie zdobywać, on powinien pokazać, że mu zależy, a nie Ty :)

niestey ale siedzi w domu...bo auto jest a on wszedzie jezdzi...sama juz nieiem co mam mylec;/

Może jest zmęczony:) Kurcze wyluzuj, po co tak przeżywać. Przecież nic się nie stało, że jeden dzień nie napisał. W ogóle nie rozumiem o co z tymi smsami chodzi, czy to jakiś obowiązek codziennie sie meldować?:D

pisiatko masz racje to tez jakies pocieszenie bo wiem ze nie ma nikogo na boku i siedzi w domu a moze nawet pojdzie do pracy na kolejna nocke...ale tak mi smutno jest jak niewiem..

Gość armanii
a Mi sie podobaja zaborcze laski to seksowne i pociagajace : )

nie ja nie jestem dziwna po prostu opisam swoje odczucia wiem ze przesadzam ale to jest po prostu silniejsze ode mnie wpadlam i koniec taka prawda

wiem i dzieki wam za rady zobaczymy jak sie roziwnie sytuacja jutro i pojutrze macie racje to tylko 1 dzien a po calym tygodniu nocek moze przespał

czemu tak ktos komus potrafi zawrocic w glowie i tylko cierpieni przez to jest..