Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaguuuuuubionaaa

Prosze o rade!!!!!!!!

Polecane posty

Gość zaguuuuuubionaaa

Wiem ze dlugie ale prosze przeczytajcie-mam problem z facetem z pracy-znamy sie juz dosc dlugo ale przed swietami cos zaiskrzylo-w pracy ciagle szukal mojego towarzystwa, zaczely sie sms-kilkanascie dziennie dosc namietne i otwarte.Na poczatku stycznia wrocila do pracy pewna dziewczyna-wysoka szczupla napewno atrakcyjna ale z nieciekawa twarza-obskoczyla go natychmiast, jest wszedzie tam gdzie on, zachowuje sie tak prowokacyjnie ze z niesmakiem sie na to patrzy-to nie moja opinia ale innych ktorzy patrza na to z boku.Wczoraj bylismy wszyscy na drinku wieczorem ale nie bylo nawet szans zblizyc sie do niego bo ona go osaczyla-odkad wrocila nie wyslal mi zadnego sms-tak to sie urwalo-wprawdzie powiedzial mi ze ma problem z telefonem jakis czas temu choc nie pytalam.Jestem bardzo atrakcyjna kobieta wiec boli mnie to ze dla takiej latwej zdobyczy odpuscil mnie sobie-nie wiem jak sie teraz zachowywac,probuje byc naturalna ale ciezko mi bo naprawde mi na nim zalezy. Co zrobic by odzyskac jego zainteresowanie?

Gość zaguuuuuubionaaa
nikt mi noe pomoze-jest mi naprawde zleeee

Gość Mr.
Tu nie ma co pomagać, nic nie rób i czekaj. Facet którego łatwo odbić to zero.