Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

a g n i e s z k a

jak sie odkochac?

Polecane posty

witam wszystkich na forum jestem poteznie zakochana w chlopaku w ktorym nie powinnam :( jest mi strasznie ciezko z tym, wiem ze nie bedziemy razem, nie ma szans, ale serce nie sluga:( jak ja mam sie do cholery odkochac zeby nie cierpiec?:( minuty bez niego sa jak godziny, a kiedy widze jak z kims rozmawia to jestem zazdrosna;(

prosze pomozcie:( nie wiem sama co mam zrobic, juz nie daje rady dzien w dzien mam podly humor:( probuje jakos byc zimna dla niego ale nie idzie mi:(

Gość lalusia999
najlepszym lekarstwem na rany miłości jest MIŁOŚĆ!!!

Gość osoba_trzecia
dlaczego tak bardzo broni się przd uczuciem :(

ale jak sie zakochac w kims innym skoro ja szaleje na jego punkcie? zupelnie oszalalam:( on wie ze jestem zakochana, ze zazdrosna i wszystko bo mowi ze widac, ale ja sie twardo wypieram:(

bo nie jestem w jego typie, on lubi chude blondynki ja nosze 40 i mam czarne wlosy, mowi ze zajebista dziewczyna jestem, ze mnie uwielbia, ze uwielbia ze mna rozmawiac, uwielbia jak sie smieje, uwielbia ze mna zartowac, i wszystko, ale sie nigdy nie zakocha:(

Gość osoba_trzecia
To nie pozostaje ci nic innego, tylko kochac go platonicznie do końca życia :) Może pisz wiersze, bo ponoć taka niespełniona miłośc to natchnienie dla wielu poetów :)

nie ma opcji ja chce normalnie zyc a nie miec hustawki nastrojow chce normalnie z nim jak z kolega, a nie ja wyobrazam sobie nie wiadomo co:( my nie bedziemy razem ale jakos nie moze to do mnie dotrzec:( trche tez jest jego w tym winy po czesto traktuje mnie jak swoja dziewczyne, odzywa sie tak do mnie, mowi skarbie, kotku, itp:( to boli:(

Gość True evil and hate.
Może zakochaj się we mnie :P

Gość True evil and hate.
No Agusiu tak na zasadzie klin klinem :) Co Ty na to Kochana ❤️

eh tak sie nie da bo to tak nie dziala mnie cos strzelilo i od ponad pol roku jestem zakochana dopiero niedawno sobie uswiadomilam tak naprawde ile dla mnie znaczy:( ja dla niego ejstem zwykla kolezanka, no moze nie tylko zwykla, moze bardziej jako kolezanka, przyjaciolka, siotra, kumpel:(

Gość True evil and hate.
Agusiu, nic na to nie poradzisz bo nie mozna nikogo przymusić do miłości Nie kocha ciebie i już Ale ja jestem gotowy Ciebie poznać i ...

Gość True evil and hate.
No skoro tak to ... nie dziwie sie temu facetowi zę sie w tobie nie zakochał Jesyeś prymitywna skoro to ci przyszło do głowy :P

prymitywna teraz nie mam sily zeby myslec jesli tak o mnie pomyslales to szkoda tylko ja nie jestem w stanie teraz normalnie myslec siedze zaryczana, nic do mnie nie dociera, kazdy dzien taki sam w pracy ciagle mam lzy w oczach, ciagle wybucham placzem jak jestem sama:(

Gość Do it all night
A ja zakochałam sie w moim profesorze... Niewiem co mam robić, chodze na każde zajęciach, staram sie uczyć, żeby pokazać z jak najlepszej strony, ciągle mi się śni. Imponuje mi swoją wiedzą, mądrością, ale także wygląde, bo jest niesamowity. Wiem, że nie ma żony. Jeszcze jedno ma 40 lat, ale mi to zupełnie nie przeszkadza. Znalazła się któraś w podobnej sytuacji?

Gość elczz .
Siemka , wiesz co ? :c. Maaam taak saamoo i nw co zrobić :c. w sumie to od sylwestra udaje , że go jusz nie kochaam i wgl . ale ja za nim tak szaleje , że to mała baniaa ale raz myśle że go nienawidze . Przyjaźnimy sie i wgl ale mi jusz i tak na tym nie zależy on mówi , że nigdy nie bd nikim więcej jak przyjaciółką ! w szkoole i wgronie znajomych nie myśle tak o tym jak jestem sama , jak jestem z innymi to jestem wesoła i wgl jakkby nigdy nic a jak saama to ciągle wyje i pytam sama sb dlaczego jestem taka brzydka , czemu ja nmg mu sie podobać ? ale okeej mogłabym miec jusz 4 chłopaków bo wszyscy uważają , że nie jestem brzydka ale ja i tak wiem swoje : c. jeszcze powiedział mi że podoba mu sie moja najlep. przyjaciółka , boli mnie to że ja zawsze bd dla niego chyba najgorsza , choć raz powiedział , że gdybym nie była taka gupiaa i nie fajczyła i ten teges to by ze mną chodził , ale jasne ! wiesz co może dam ci gadu : 31094615 , i pisz .

ZROB SOBIE KAPIEL W WANNIE ; pomysl sobie o swym lubym ale od strony jego srodka o jego flakach o jego sraniuu o jego krwi i jego wymiotach o jego smierdzacym pocie, tak sobie pomysl o nim mysl ile umiesz i pomysl jak mozna takie cos kochac, powodzonka kochaj takie cos, co naislam a nie to co teraz myslisz to sie odkochasz, milosc to wymysl wyobrazni o jednej i o tej samej osobie, gdybys nie myslala o nim nie byla bys w takim stanie zakochania,daj na luzik

Gość Kiciara
HEY !! DZIEWCZYNY ILE JESZCZE DAMY IM MANIPULOWAĆ NASZYMI UCZUCIAMI !! / mam podobnie nie martw się jestem teraz już w troche gorszej sytuacji bo on znalazł dziewczyne . A jak się odkochać hmm trudne pytanie . Zadaje je sobie codziennie

Gość Neeeei=(
Mi trafiaja sie same nieszczesliwe milosci, 2 lata temu zakochalam sie w facecie o 17 lat od siebe starszym, szalalam za nim nie widzialam swiata po za nim, kiedy przytulil sie do mnie plonelam oczywiscie dla niego to bylo przytulenie przyjacielskie. 2 lata szalalam za nim jednak nie dawno CHYBA mi przeszlo, bo poznalam kolejnego fajnego faceta jest odemnie starszy o 13l, i chyba zakochalam sie w nim ale napewno nie tak jak w tym pierwszym.ale to nic ten starszy o 13l muwi m ze mnie kocha , wszystko bylo by ok ale on pije i chyba bierze narkotyki, siedzial w wiezieniu 2 lata, powiedzial ze dla mnie nie wypije wiecej niz 1 piwo a ostatnio tak sie upil ze nie mugl ustac a co najgorsze nie bylo od niego czvc alkoholu wiec wydaje mi se ze bral cos on zapewnia ze nie, ale nie wiem co mam robic, boje sie ze zaduze sie w nim jeszcze bardzhej dodam ze znam go 3 tyg , prosze napiszcie co byscie zrobili na moim mejsbu

Gość pierdol_ja_posłucham
że gdybym nie była taka gupiaa i nie fajczyła i ten teges to by ze mną chodził

Gość Neeeei=(
A ja ???? Prosze napiszcie co ja powinnam zrobic

Gość gość
UMIERAM Z MIŁOŚCI:)

Gość gość
Mówią że czas goi rany, ale w moim przypadku tak nie było. Przez kilka miesięcy tylko egzystowałam. Nie mogłam usiedzieć w jednym miejscu, ten czas to był koszmar. Musiałam z nim znowu być, ponieważ bez niego nie widziałam swojego życia. Brakowało mi jego głosu, dotyku, dosłownie wszystkiego. Postanowiłam spróbować rytuału miłosnego ze strony http://urok-milosny.pl , czekałam, odliczalam dni do jego powrotu, w pewnym momencie już traciłam nadzieję. Ale jednak wrócił. A moje życie odzyskało dawny blask : )