Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oliwkowa_

Czy ta oliwka zejdzie?? POMOCY!!!

Polecane posty

Gość oliwkowa_

Mam problem. Otóż za zachętą mojej przyjaciółki wtarłam w moje zniszczone końcówki włosów oliwkę dla niemowląt bo podobno daje ona dobre efekty jeżeli się ma zniszczone końcówki. Kłopot w tym że jak po dwóch godzinach próbowałam ją zmyć szamponem ( 3 razy) to rozeszła się ona po całych włosach i teraz od czubka gloowy mam całe tłuste od oliwki włosy.. Czy jak się w nich prześpie to czy rano ta oliwka się zmyje?? POMOCY!!

Gość posmaruj moczem to zejdzie
też tak miałam ;)

Gość oliwkowa_
Sama sobie smaruj moczem... pytam poważnie!

Gość oliwkowa_
A jak rano umyje zwykłym szamponem ze 2 razy to nie zejdzie??

po co ty te włosy oliwką smarowałaś myśle,że rezultat zaden no i problem tylko teraz,nie lepiej wypróbowac jakies kosmetyki to tego typu włosów

kiedys na pewno zejdzie, ale ja radze umuc kilka razy szarym mydlem, a potem jeszcze na szamponem i splukiwac goraca woda. niestety, ale oliwki z wlosow nie tak latwo sie pozbyc. zalezy ile jej tam nasmarowalas :D

Gość hahahahahaajjjjjjjjjjjjjjjjjjj
o w dupe, wspolczuje, to musi byc obrzydliwe uczucie na drugi raz uzywaj odzywek do wlosow!!! mysle ze po jakims czasie zejdzie ale ile razy bedziesz musiala myc wlosy to nie wiem......

Gość oliwkowa_
W sumie to już jakby trochę zeszło... Podsuszyłam troszkę włoski i właściwie nie są wcale tłuste.. A jak miałam mokre to wydawało sie że są tłuste... A końcówki jak marzenie! Super nawilżone...Dzięki za rady ale już jie są mi potrzebne...;)