Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak mam mu to wyjasnic hee

jak wyjasnic kolesiowi jak to jest przebic blone dziewicza?

Polecane posty

sprawa blaha, nie smiac sie a sprobowac mi prosze napisac: przyjaciel moj podejmuje czasem tematy realizujace odpowiedz na jego dziwne pomysly i zadal mi pytanie: "jakie to uczucie dla kobiety, jak przebija sie blone dziewicza?" _______ bo opowiadalam ze to straszny bol byl dla mnie i mialam z partnerem kilka podejsc do tego :P przyjaciel od malego zadal to pytanie, i probuje odnalezc odpowiednie porownanie z jego narzadami do porownania.. :D

hehe, uwierz mi ze on jest nieustraszony jesli chodzi o te tematy :D hehehe

Gość kurde a mnie
nic nie bolało podczas 1 razu... nie było krwi itd. moze nadal jestem dziewicą? chociaż to w sumie niemożliwe po 2 porodach... ;>

Gość hmmmmmmmmmmmmm
powiedz mu zeby sobie wepchnal w tylek spory wibrator bez poslizgu to sie dowie.......

Gość poiwedz mu że to tak jakby
go cewnikować :D

cos mniej brutalnego ;p ej wogole nie wiem czemu faceci tu glos zabieraja :P

Gość ja to myślę
zrób doświadczalny model przebicia błony potrzebne będą: rura np póltora cala i dopasowana do niej pałka/pręt drewniany wchodzący luźno do środka. Owijasz koniec rury folią bąbelkowa, mocno napinasz i obwiązujesz ścisło sznurkiem. Potem bierzesz drąg i pchasz mocno usiłująć przebić folię. Najpierw masz opór, potem pękają pierwsze bąbelki potem pękają coraz bardziej i w końcu folia/błona pęka i się przerywa zostawiając strzępki. Lepszy model byłby jakby w babelkach umieścić zabarwiona na czerwono ciecz. to wszystko.