Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gabrysssia

czy jemu wogole na mnie zalezy???

Polecane posty

Gość gabrysssia

czesc wszystkim,mam taki problem jeden,zmartwienie,nie wiem jak to zrozumiec,jak zrozumiec jego.Chodzimy ze soba juz okolo 2 miesiace a wiec sa to poczatki spotykania sie,nie czuje sie kochana.Mimo ze oboje mieszkamy dosc daleko od siebie on nigdy do mnie nie dzwoni,nie komunikujemy sie tez przez interent,sa jedynie smsy i to okolo 2-3 dziennie.Zapiera sie ze tak mnie kocha.Ja wogole tego nie czuje! Nie czuje te milosci,widujemy sie tez rzadko.Jak sie widzimy jak wracam do domu albo do mnie przyjezdza konczy sie na pocalunkach i przytulaniu,gdy doszlo do czegos wiecej powiedzial stop,ze nie moge nie jest gotowy,podczas gdy ja tego chcialam i powiedzialam mu ze go kocham-wyznalam mu wtedy milosc?Przegralam prawda?Kto pierwszy mowi kocham przegrywa?Od tego czasu,a minelo juz 5 dni nie rozmawial ze mna na ten temat,zignorowal to co sie stalo.Wczoraj sie widzielismy i nic nie mowil,nie powiedzial.Mamy oboje po 23 lata,kochamy sie.

Gość co ja widze
pomódl się za Niego. Bóg wysłucha Twych próśb. Opowiedz Bogu jak chcesz, żeby wyglądał Twój związek, powiedz, co jest w nim złe i co chcesz zmienić. jak wyobrażasz sobie przyszłość z tym człowiekiem?

Gość macie po 23 lata a uzywasz
okreslenia "chodzenie ze soba" ? pfff :o

Gość gabrysssia
bo nie spimy ze soba,wlasciwie to jest to trafne okreslenie,no-na potrzeby forum ;)

Gość na katolicko dzis
co ja widze - co za rady chlopie :o

Gość jesteś z nim dopiero 2
miesiące i juz uzywasz słowa miłość? Sorry ale dla mnie to brzmi jak post pietnastolatki

facet 23 lata i mowi ze nie jest gotowy na seks? dziwne to dla mnie i podejrzane

Gość macie po 23 lata a uzywasz
a moze on nie ma siusiaczka :)

Gość gabrysssia
tak bardzo jest mi bliski,uwielbiam go,zdecydowalam sie,wyznalam milosc a on powiedzial nie po czym czuje teraz ze juz mnie tak nie lubi i nie chce ze mna tej bliskosci