Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość carolina olina

CO JA MAM ROBIC ??????????????? POMOZCIE

Polecane posty

Gość carolina olina

Jestem z chlopakiem 3 lata.Oboje mamy po 21 lat,jestesmy swoimi pierwszymi partnerami.Wiadomo- oboje nie chcemy jeszcze ani slubu,ani dzieci.Nie chcemy takiego obowiazku,mlodzi jestesmy,cale zycie przed nami.Ale nie ukrywam ,ze kiedys chce miec z nim dzieci,wziac slub,zalozyc prawdziwa rodzine.Nie teraz,ale za 5-6 lat.On natomiast mowi ,ze nie mysli teraz o tym ,ze slub to glupota,ze moooooooze za 5 lat,ale teraz nie chce o tym myslec,bo jest mlody i mam go nie meczyc,a dzieci mowi ,ze nie chce miec :( Czy zmieni mu sie to ?Boje sie ,ze nie,a gdy przyjdzie te 25 lat ,czy iles i ja zechce zalozyc z nim rodzine,a on nie :( Zaden jego kolega nie ma ani zony,dziewczyny i sa tego samego zdania co on .Boje sie cholernie :( Co mam robic??

Gość co ja widze
pomódl się.

Gość carolina olina
No pytam powaznie :(

Gość po pierwsze nie dręcz go
teraz gadką o slubie i dzieciach bo sie wystraszy i ucieknie od ciebie. Pomyśl sama 5 lat to mnóstwo czasu nie wiadomo czy bedziecie razem i nie wiadomo czy ty kgoś innego nie poznasz. Więc odpuść na razie rozmowy o ślubie i dzieciach, po co ci to?

Gość co ja widze
to jest powazna odpowiedź! modlitwa jest rozwiązaniem wszystkich problemów. to swego rodzaju medytacja, kontemplacja, dialog z Bogiem! modlitwa dobra na wszystko!

Gość carolina olina
No masz racje .A co zrobic,jesli za te 5 lat on nadal bedzie chcial byc ze mna ,ale bez malzenstwa?Narazie mieszkamy odzielnie,w roznych miastach,mamy do siebie 30 km.Ja pracuje,on tez. Chcialabym wziac kredyt i zamieszkac z nim ,albo zeby on sie przeprowadzil do mnie,mieszkam z rodzicami i bratem.Ale on nie chce;/Mowi ,ze to przypal i ze nigdy nie chcial mieszkac z rodzicami,ze jak juz to sami.Ale kurcze,skoro mamy gdzie mieszkac ,to moglby sie zgodzic.

Gość co ja widze
proś Boga o łaskę. seks tylko po ślubie i tylko po bożemu.

Gość po pierwsze nie dręcz go
Twój chlopak ma rację. To głupota by mieszkał z Twoimi rodzicami i rzeczywiście wstyd dla niego. O slubie pogadaj z nim jak bedziesz miała 24-25 lat, może nawet nie bedzie potrzeby gadania bo sam sie oswiadczy. A teraz wyluzuj troche i nie zmuszaj go do niczego.

Gość co ja widze
jesteś głupia, czy tylko udajesz idiotke?

Gość carolina olina
Dzieki,uspokoilas mnie troche.Moze faktycznie on dorosnie wtedy do tego i sam mi sie oswiadczy.Moze jego koledzy tez juz beda kogos mieli,wkoncu Milosc moga kazdego dnia spotkac .Oj,oby bylo tak jak mowisz.A poki co ,nie bede mu o tym trula ,bo faktycznie moze sie wkurzyc ;/

Gość co ja widze
kup sobie zgniatacz do czosnku. posyp podłogę w przedpokoju mąką i wtedy zobaczysz ślady stóp na mące! jeśli Twój facet jest wilkołakiem to sam czosnek go nie przepędzi. musisz zakupić reklamówkę, którą go udusisz (zakładając mu ją na głowę!!!)