Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Realny

Im piękniejsza kobieta tym bardziej zboczona?-mit czy kit?

Polecane posty

Gość zguplas

zapytaj sie jakiejs pieknej........moze Ci powie......ale znam naprawde brzydka dziewczyne i jest NIESAMOWICIE zboczona

Gość cytryna...
mit! zdecydowanie:)

Gość cytryna...
watpie:)

mit choć jestem piekna i zbochuch ze mnie

ja tez tak uważam....byłem w związku z kobietą przeciętna i taka naprawde sliczną:) i sex-bez porównania:)

ja siebie nie uwazam za piekna a zboczona jestem w pizdu :D

Gość cytryna...
łoszszsz:O nie wiem jak bylo z cytryna, pragne jednak zauwazyc, iz ja mam kropki przy dupie:)

Gość cytryna...
nie jestem zboczona, zapewniam!!! najwyzej wstawiona:P

jak sie zastanowie to musze stwierdzic ze cos w tym jest ;-)

cytrynko ... taka z ciebie pieknosc ? ;-)

to wcale nie zależy od urody a od facetów którzy ja w taki a nie inny sposób rozbudzili.Naogół te piekne dziewczyny są kłodami w łóżku bo facet gdy ją bierze jest tak rozbudzony że już gdy dojdzie do stosunku to ma wytrysk choć ona nawet nie jest podniecona.Faceci się ją czepiają i zaciągaja do łóżka, a ona zupełnie nie jest rozbudzona Utrwala sie u niej tylko ciekawość; jak wygląd penisa ,czy będzie mogła z nim dłużej pochodzić , jak czy go zatrzymać przy sobie.

Gość zmorrrka
ja nie jestem miss choc ogladaja sie za mna na ulicy czasami ale zboczona jestem zdrowo:P

Gość zmorrrka
mam i to spore a mialam 3 facetow tylko-teraz jestem mezatka i jest zajeb w lozku, maz gada ze jestem zboczona na maxa.

ten twój mąż nie obraź się ale ma ogromną blokadę seksualną mowic swojej stałej partnerce że jest zboczona .Co takiego robisz że tak mówi?

Gość zmorrrka
puknij sie- przeciez nie gada mi tego stale:P zreszta on tez jest zboczony:P a to co robimy zachowam dla siebie. troche godnosci mam:)

podjęłas dyskusję więc ja zacząłem rozwijać i naprawdę nie miałem intencji zmuszć ciebie do intymnych zwierzeń

Gość im ladniejsza tym sztywniejsza
jak ladna to mysli ze juz nic nie musi robic nawet westchnąc w lozku a i tak facet dojdzie te mniej ladne są o niebo lepszymi kochankami bo nie są tak zapatrzone w siebie i chca dac rozkosz facetowi zdecydowanie lepsze sa mniej urodziwe niz wypacykowane lale

Gość zwyłky
kit. moja laska to kozak dupeczka. szczupla fajne cycki ciemna cera, czarne długie włosy. ale sex hmm ruchałem bardizej otwarte panny na sex. fakt dymymy sie po 3 - 4 razy dziennie ale bez rewelacji, nie lubi experymentowac najlepiej to po bozemy i na jezdzca, od tylu boli jak i w kazdej innej pozycji. oral ok ale głownie na odwal aby szybciej co w rezultacie trwa dłuzej. anal ... yyy nie z ta panna.

Gość zwyłky
okoladnie im ladniejsza tym sztywniejsza

Gość zwyłky
prawiczek nie zabieraj glosu, dorosli rozmawiaja tu o sexie a walenie gruchy to nie sex nawet jak sie trzepiesz 10 razy dziennie.

każdy jest zboczony w jakimś stopniu; tylko potrzeba dobrego drugiego aby sie to fajnie objawiło

prawiczek - teraz dla Ciebie to może i nie ma. Ale jak znajdziesz w końcu \"tą\" , to chyba nie będziesz chciał by leżała jak kłoda i nie miała żadnych pomysłów w łóżku, prawda?

Gość im ladniejsza tym sztywniejsza
dajcie spokoj chlopaczkowi niech se pogada jak za lat kilka przestanie byc prawiczkiem to załozy topic: wybaczcie ze pierdoliłem bzdury ...

Seksualność (zboczoność) kobiety nie zależy od wyglądu, a raczej od temperamentu i osobowości.