Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bujdatobujda

och Ela straciłas przyjaciela...

Polecane posty

Gość bujdatobujda

Waśnie pożegnałam komputerowego znajomego od sierpnia zeszłego roku. Ach - pełne rozczarowanie tym człowiekiem. Nawet nie wiem czy jego można nazwać człowiekiem. Do zwrotu 3 ksiązki i tyle. Ale nie znam adresu. Miał tak ktoś też? :(

Gość aallala
a co się stało, że się pokłóciliście?

Gość bujdatobujda
Nie wiem - coś strasznego jacy teraz są ludzie. jeszcze z zachodu... ile sobie myślą i w ogóle. tzw. nasi. Tu nikt nic nie robi, a przemęczeni są tylko oni. Nie wiem skąd się bierze taka postawa życiowa. To, że on ma rodzinę zgniłą nie znaczy, że w Polsce zaraz każdy jest darmozjadem. A on jest takim, że aż przykro patrzeć, ale on pracował, a ja nie :( Załosny dupek. A żywi się... chyba swoimi odchodami - jak je zasuszy :( No bo szkoda zmarnowac własny kał - dosłownie. TAKIE MA wartości :(

Gość bujdatobujda
Nawet się nie kłóciłam - napisałam mu kilka takich rzeczy, że mam nadzieję, że da sobie siana. W końcu jaką ma rodzinę przy mojej. Chyba się nie odezwie. Najgorsze, że wpakowałam się przez niego w kłopoty. Dlatego musiałam się nawet z nim spotkać bo mnie nabrał i mu adres dałam, a później się wystraszyłam. A to oszust zwyczajny :(

Gość bujdatobujda
Już nigdy w życiu nie dam nikomu z sieci adresu. Człowiek starzeje się i popełnia ciągle te same błędy, ale ten mnie oduczył je popełniać. taki naciągacz bo ON MA RODZINE. Każdy ma jakąś. Ale nie każdy zaraz zjada własne gówna, nie? :( I tyle o nim myślę :(

Gość bujdatobujda
Zjada własne gówna a jest zaledwie po zawodówce. Pomyslcie co by było gdyby miał studia...o mamija... na szczęście mu to ni grozi już raczej...