Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakochana na dobre

jak uswiadomic facetowi ze sie w nim zabujalam?

Polecane posty

Gość zakochana na dobre

kilka osob mi powiedzialo ze on mnie kocha itd. ale pewnosci nie mam. ale on tez mi momentami to okazuje tylko to wyglada tak jakby sie bal mi o tym powiedziec albo cos. sama juz nie wiem. ale powiedzcie mi jak moge mu delikatnie to uswiadomic? tylko nie tak prosto z mostu, tak delikatnie:) ale prosze weznie ten topik tak na powaznie bo ja za miedlugo sie jakiejs depresji przez to nabawie;(

Gość uuaah
no to teraz wszystko jasne...nie mogłaś mi powiedzieć,albo dać jakieś wyraziste sygnały? Tylko czekałem az napiszesz tu na forum:) Pogadamy po południu. Sweet.Teraz mogę spać spokojnie:*

Gość zakochana na dobre
ale blagam pomozcie mi... nie zartujcie sobie z tego ;(

Gość uuaah
jak Wam to idzie tak żółwiowo,to lepiej Ty z nim porozmawiaj,bo tak to nigdzie nie zajdziecie.Ale ja bym sugerował najlepiej jakąś impreze,byłoby łatwiej. Po ile macie lat?

Gość gonzoo
obsiorb mu

Gość zakochana na dobre
po 18. no ja jeszcze nie skonczylam. niedlugo beda urodziny mojej przyjaciolki i bedziemy na nich obydwoje. no ale co to da??

Gość zakochana na dobre
help!!:)

Gość CHBOM
Oczywiście powiem Ci jak to wygląda z mojej perspektywy. Koleś czasami potrzebuje kopa, może Ci nie mówić, ale będzie czuł coś do Ciebie. Jeśli jesteś kobietą, a on mężczyzną - uwierz mi nic sie nie stanie jeśli napiszesz pierwsza, nawet o spotkanie. Odradzam jakieś podchody, typu - powiem koleżance, że... i ona powie... - Nie lubimy tego:) Rozumiem, że się nie znacie zbyt dobrze. Przydało by się kilka informacji o nim, ale jak nie znasz to nic strasznego. Polecam poprostu zagadanie do niego, czy chce sie spotkac - oczywiście nie od razu, ale za drugą rozmową gg, tel, sms, real - obojętnie.:)

Gość zakochana na dobre
znamy sie pol roku. troche o nim wiem. czesto piszemy na gadu sms tez. niestety zadko sie spotykamy bo zadko sa okazje:( ale ja go naprawde kocham;( co mam mu powiedziec zeby sie domyslil??

Gość CHBOM
pisz na gg, łatwiej powiedzieć:) 1454810 ;P