Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szczera dziewczyna

faceci.............

Polecane posty

byłam na imprezie spodoabł mi sie jeden facet patzryłam se na niego podszedł do mnie jak stałam przy barze zagał potem zgadał jeszce 2 razy za 3 razem wział ode mnei nr tel pytał sie czy sie czy go przygarne...smiałam sie ze moze kiedys i potem wział ode mnie nr tel..... i co dostałam smsa na miejscu: Patrze na ciebie i bardzo chce bys mnie przygarneła..... ja nie odpisałam i jak wychodziła podszedł do mnie i spyatał sie czy jest kto kto był by o mnie zazdrosny .ja mówie ze na pewno paru by sie znalazło , on czy jest ktos ..ja mówie ze ednej konkretnej osoby nie ma ale ktos zazdrosny o mnie na prewno a on ze czyli ni jestes zainteresowana i!!!! i poszedł...........nara!!!!!!!!!!!! faceci sa beznadziejni kolezanka mówi odezwij sie

Gość Don Vasyl
hahaaaaha trafil desperat na desperatke:D

Gość gonzoo
w domach z zonami

Gość gonzoo
brak,chwilowo sie nie wykluli na ten swiat:)

Gość LaleczkaCzaki
nam też jest przykro :-D

kurwa co za pech nie wiem co z nimi jak sie jakis cwok nie przyczepi to jak jest juz fajny to jest albo zajety, żonaty....alebo chce mnie zaruchac a wcale nie był to jakis przystojaniak wygladał troche jak obcokrajowiec i miał wielka szpare miedzy jedynkami:P...hehhe.........ale jest dupkiem! heh chociaz mógłby sie odezwac to mogłabym jakos spedzic walentynki:P co nie zmainia faktu ze sami palanci na swiecie

:D chcesz zeby odezwal sie facet, ktory ci sie w sumie nie podoba, tylko po to zeby spedzic jakos walentynki? eh, ciezki jest los damy z klasa.... :D

co nie no podoba mi sie!! tylko mówie ze ma taki dziwny typ urody ze innym kolezankom sie nie podobał:P ale to moze i lepiej...zawsze mi sie dziwni podobali jakby nie był fajny to by numeru nie dostał:d

ja kurwa nie wiem czy nie wyraznie mówie...pijana nie byłam az tam mocno:P nie wiem czy xle zrozumiał czy był debilem...i liczył ze go zaprosze na noc na ruchanko...a jak sie okazało ze nie to poszedł to po chuja brał numer:O

Gość facet xxxxxxxxx
- Czym się różni seks małżeński od seksu pozamałżeńskiego? - Tym czym świniobicie od polowania.

facet.... 😴 i oby twój seks takim zawsze był. :>

Oczywiście IMHO porównanie seksu do świniobicia czy polowania to idiotyzm.. ale każdemu wolno.

Gość facet xxxxxxxxx
chyba jeszcze śpisz :P

Gość ja to myślę
no to po co mu mówisz ze ktoś jest zazdrosny? że niby jesteś cool i masz adoratorów? a przecież wszyscy wiedza ze jedyni ludzie z ktorymi gadasz to ci na kafeterii