Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koleś w_wa

dziewice są do niczego !!!

Polecane posty

Gość koleś w_wa
a tak wogóle było śmiesznie bo to wszystko sobie wymyśliłam hehe jestem kobietą! pozdrawiam wszystkich

Na kawałek wibratora, pewnie nie. Ale na kawał już tak :-D

Gość koleś w_wa
taki mały psikus, nie badzcie zli

Gość Jolkak
brum - nie prawdziwa inteligencja ... Może "wykształciuchy" ... :D

Gość dziewicze dziewcze
jestem dziewica,ale gdyby juz przyszlo co do czegochetnie podjelabym inicjatywe w lozku;)

@koleś w-wa jesteś koszmarem każdej dziewicy - doświadczony koleś który porównuje obecna dziewczynę do poprzednich partnerek i rzuca ją bo jest kiepska w łózku.... Gdybym na de mną wisiało widmo "tych lepszych" też bym nie była ochocza do figli..

Gość roza1111
a ja pierd.......sie na wszystkie sposoby czyżby nie oto chodzi w seksie mężczyźni to uwielbiają......

Gość pola 24l.
czy wam sie to podoba czy nie dla faceta jest ważne jaka kobieta jest podczas seksu, co potrafi, na co ją stać, co lubi a czego nie więc koszmarem facetów są zakompleksione niedoświadczone które liczą na niewiadomo co, same by się trochę postarały

Gość Kasiulek...
no co wy? moj chlopak z ktorym stracilam dziewictwo byl mna zachwycony, moim temperamentem, pomyslowoscia. I nigdy by nie pomyslal ze nie mam zadnego doswiadczenia... ale dziewictwo stracilam dopiero w wieku 20 lat wiec bylam troche niewyzyta ;P

Gość Karolineczka8555
A mi sie wydaje wrecz na odwrot ze faceci ktorzy mieli multum lasek sa nastawieni tylko na jedno, zaliczyc i koniec, po co jakies gry wstepne mila atmosfera skoro i tak liczą ze bedzie nastepna laska i maja sie meczyc... ;-)

Gość róza111
idiotko głupia..nie wyzywaj bo sie sama nazwałaś jak bys miała cos z głowa ...

Gość karolekk
jasne, wy dziewczyny zawsze wszystko wiecie lepiej w temacie powinien się wypowiedzieć facet bo on najlepiej wie jak wypadają dziewczyny doświadczone i te mniej, bo wam zawsze będzie się wydawalo że byłyście swietne choćbyście leżały jak kłody

Gość buahhahahha
o kurna a wy jeszcze od rana wałkujecie ten debilny temat :D:D:D

Gość karolekk
karolineczka, a dlaczego od razu multum partnerek, nie popadaj w skrajności, rozmawiajmy o normalnych ludziach którzy tworzą normalne związki a nie o gówniarzach robiących to po toaletach

Gość Karolineczka8555
oj nie kazda dziewczyna twierdzi ze jest extra zajebista w lozku, bo duzo trzeba sie jeszcze nauczyc, ale znam takich typkow ktorzy mysla ze wyrwali zajebista laske na jedna noc i ona bedzie kolo nich skakac a on sobie bedzie lezal... z reszta niewiem do czego ten temat dazy jak sex sie uprawia z milosci a nie z jakimis przypadkowymi partnerami, na dodatek mozna sie czyms zarazic.A facet jak ma lenia w dupie to i tak nawet jak laska bedzie sie starala to powie ze byla malo sexy albo niewystarczająco dlugo. Czesto sie zdarza tak ze facet troszke popyka i juz koniec a potem zdziwiony ze laska sie nie rozkrecila, a on juz zakonczyl.. ;-)

Gość Karolineczka8555
Nie popadam w skrajonosci tylko przeczytalam poczatek tematu ktory mowi o tym ze ten zalozyciel woli kobiety po wiekszej ilosci partnerow.... ;-)

Gość Karolineczka8555
yyy a jak mozna nazwac laske ktora ma 20 czy 22 lat i miala juz w swoim zyciu 10 partnerow, nie przypadkiem puszczalska? czy poprostu zwiazki jej niewychodzily :-)...

Gość karolekk
znowu skrajność, a tak np kobiety 24 letenie które były w 5-6 związkach,raczej normalne że spały z tymi facetami z którymi były, tak?

Gość Karolineczka8555
no tak, ale jesli facet na poczatku postu pisze ze woli kobiety ktore mialy wiecej partnerow niz dwoch , no to wiadomo ze nie mysli o trzech prawda ;-)

Gość karolekk
a jak spały to raczej lubią seks, bo jeśli nie to chyba coś nie tak

Gość Karolineczka8555
nie tak to jest wtedy kiedy laska pieprzy sie z nowo poznanymi chlopakami tylko po to zeby nabyc doswiadczenia ;)

Gość karolekk
jak wy czytacie, ludzie? on nie pisze, że woli, tylko ze te niedoswiadczone z którymi był, były zbyt bierne mimo jego staran, ach te baby....

Gość Karolineczka8555
"albo które spały z 1 albo góra 2 facetami i były w seksie do niczego! Im się wydaje że są super," ...eh ci faceci jak zwykle nie zwracaja uwagi na szczegoly... tylko cZytaja miedzy wierszami.. ;)

Gość karolekk
no i właśnie, gdzie on napisał że woli jak miały wiecej? bo ja nie widzę wyrażenia, wolę jak laska spała ...

Gość upupupupupupupup

Gość ktoś ktoś
moim zdaniem tu raczej chodzi o doświadczenie, a nie konkretnie o samą liczbe partnerów, bo wiadomo ze jak ma np27 lat i 2 partnerów seksualnych przy np 5 zwiazkach to cos tu budzi niepokoj, ze byc moze kobieta nie lubi sexu po prostu i że to co juz osiagnela w tej sferze jest wystarczajace wg niej jak sam autor pisal ma juz swoje lata obstawiam ze jest ok 30, wiec niech malolaty 15-22lata sie tu nie wypowiadaja bo to ich nie dotyczy !!!

Gość doswiadczenie nie ma nic
do wieku, ja mam 22 lata i nie uważam bym nie mogła sie wypowiadać w takim temacie. Miałam trochę partnerów i uważam, że tak jak dziewczyny niektóre mogą być nieaktywne w łóżku to to samo dotyczy też niektórych facetów, którzy w seksie sa beznadziejni:P Wiem o czym piszę, bo jeden z moich związków rozpadł się właśnie przez seks, ponieważ mój partner nie tolerował seksu oralnego (nawet w jego stronę) i chciał sie tylko kochać klasycznie po ciemku i pod kołdrą. Tak więc faceci też potrafią beznadziejni w tych sprawach i pisze tu o dorosłych facetach, bo mój miał 27 lat i jego zachowanie w łóżku doprowadziło w końcu do zdrady z mojej strony i do rozpadu naszego związku

Gość ktoś ktoś
tobie koleżanko chodzi sam sex, a tu ma się na myśli kobiety, z którymi się tworzy związek, żyje się mieszka... w wieku 22 lat ile związków twozryłaś, co najwyżej 3 poważne związki, takie co trwałyby około roku, a nie takie 2-miesieczne znajomości