Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koleś w_wa

dziewice są do niczego !!!

Polecane posty

Gość doswiadczenie nie ma nic
nie chodzi mi o sam seks, pisząc, że z kimś byłam nie mam na myśli kilkumiesięcznych znajomości, a co do związków poważnych to przepraszam bardzo ale byłam i w dłuższych związkach niż rok czasu, a liczba tych związków nie ma nic do rzeczy. Temat jest o seksie w związkach a nie o tym ile kto miał tych związkow.

Gość temperamentna niegdyś dziewica
no dobra, a co powiecie o dziewicach, które tryskają temperamentem i inicjatywą, a faceci, którzy je rozdziewiczali, nie mogli uwierzyć, że nie mają doświadczenia?:D

Gość pola 24l.
doświadczenie, a ile ty poważnych ponadrocznych związków mogłaś mieć mając 22lata?

3 związki po 2 lata każdy

Gość pola 24l.
hehe, tak myślałam , nazywasz poważnym związek w którym miałaś 16lat.... śmieszna jesteś dziecino !

Gość pola 24l.
piszesz że miałaś trochę partnerów, ja pytam kiedy, skoro w twoim młodym życiu miałaś aż 3 dwuletnie związki? zdradzałaś swoich facetów czy jak?

masz raptem 2 lata wiecej i uwazasz sie za lepszą hehe i kto tu jest śmieszny

a jeśli nawet zdradzałam to nic nikomu do tego, to moje życie i moja sprawa z kim i kiedy idę do łóżka, nie muszę się chyba z tego nikomu tłumaczyc, poza tym temat nie jest o mnie tylko o nieudanym seksie.

Gość pola 24l.
nie mam tyle lat skarbie, l. nie oznacza w moim pseudonimie lat

Gość ktoś ktoś
doświadczenie ty zdziro, powinnaś wiedzieć że sex w związku jest trochę inny niż jednorazowe numerki z kimś, z kim zdradza się partnera i ty się chwalisz, że miałaś już poważne związki, dziwko tania, zdradzając partnera twoje związki były gówno warte nawet jeśli trwały 2 lat

ale dziewczyno czy Twój wiek świadczy o lepszym doświadczeniu, o tym, że jesteś lepsza i wszystko wiesz lepiej tylko dlatego, że jesteś starsza? Zauważ, ze tu pisano o dziewczynach w wieku dużo starszych ode mnie, które mimo wieku nie umiały zadowolić faceta w łóżku, bo były zbyt bierne. Tak więc nie traktuj wieku jako jakiegoś argumentu, bo w tej kwestii to nic nie ma do rzeczy.

Gość pola 24l.
jakbyś zauważyła to ty poruszyłaś temat mojego wieku, że jestem niby 2 lata starsza od ciebie tylko

ktos ktos a dlaczego ty mnie wyzywasz? Czy ja napisałam, że zdradzałam? Chyba nie, widać że jakis zdesperowany człowiek z ciebie co tylko wyzwiskami umie bronic swoich argumantow nieistniejących na dodatek. Wyzywaj mnie dalej jeśli chcesz to świadczy o Tobie i Twoim poziomie inteligencji i kultury

Gość pola 24l.
i nie uważam się za lepszą, dziecko nie dramatyzuj, ja ci tylko zadałam pytania na które sama mi odpowiedziałaś

Gość pola 24l.
na logikę, musiałaś zdradzać skoro miałaś "trochę" partnerów, bo inaczej nie miałabyś kiedy ich mieć, chyba że jak miałaś mniej jak te 16 lat?

nie dramatyzuje:) I konczę już tą dyskusje z kobietami jakże mądrymi, bo starszymi:P Wszystko wiedzą lepiej, a potem płaczą bo mąż zdradził, bo odszedł do innej.Zresztą to nie mój poziom dyskusji jesli ktos umie tylko wyzywać, wyzywajcie więc dalej i chwalcie się tym, że wiecie wszystko lepiej. Powodzenia.

Gość ktoś ktoś
jasne, maż zdradzi, raczej ciebie jak jesteś taka puszczalska

Gość ktoś ktoś
ja akurat nie jestem kobietą