Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mastka828

Dlaczego nauczyciele w Polsce nie potrafia przekzaywac wiedzy?

Polecane posty

Gość Mastka828

Ich lekcje sa bardzo nieudolne. Moim zdaniem, jesli cala klasa otrzyma z jakiegos egzaminu wyniki ponizej jakiegos poziomu, nauczyciel powinien byc zwolniony z pracy. A tak mamy w Poslce swiete krowy, ktore sie nie przepracowuja

Gość sdaasdda
to działa w dwie strony.... jak źle - to wina nauczyciela Jak nauczyciel wymaga - to straszne....

Gość Karioka1111
dlatego, ze myślą tylko o podwyżkach dla siebie, bo przecież oni tak mało zarabiają;-(((((((

Gość żeby przekazywać wiedzę
trzeba mieć ją komu przekazywać.

Gość Aera Teint
a co to za p[edagog ktory skonczyl prywatna uczelnie na dodatek zaocznie...

Gość do Amanta
no właśnie o to chodzi,że ci głupcy w sejmie są reprezentantami społeczeństwa.Głupcy zawsze wybiorą głupców,więc oni tam na Wiejskiej to skutek nie przyczyna

Gość karolinkalinka
Ja mam taka nauczycielke, która nie potrafi nic powiedziec od siebie tylko wszystko słowo w słowo ma napisana na kartce. Nawet przykłady jakie ma zrobic ma dokladnie rozpisane, a jak ktos sie jej zapyta o cos i ona nie zna odpwoedzi to mowi, ze na takie pytania nie ma czasu na lekcji i, ze to nie jest z nia zwiazaqne. To ja sie pytam za co jej placa??;/;/

Gość ja to myślę
moi jakoś potrafili i dlatego jestem ponadprzeciętnie mądry i wykształcony i mam dobrą pracę,

Gość Szczególnie
chodźi o nauczycieló matematyki , lecz niektórzy nauczyciele chcieli isc na coś innego a poszli na nauczyciela :O , moja nauczycielka histy chciała isc na biologię , chodziła na olimpiady z bioli a poszła na histe i uczy histy :O

Gość Oliwka2009
Witam. Zapraszam na stronę córeczki mojej koleżanki http://www.weronika-pomoc.pl Może ktoś będzie chciał pomóc tej uśmiechniętej, a jednak chorej dziewczynce. Dzięki.