Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość izka 111

co na silne bole głowy???

Polecane posty

Gość izka 111

od kilku lat mecza mnie bóle głowy,od jakiegos roku wszystko sie nasiliło.Robiłam badania ,wszystko jest w porzadku.Co zrobic zeby mnie przestała bolec głowa?Juz nie daje rady z tym bolem...

Gość izka 111
raczej nie mam powodu by sie denerwowac ale moze odrobine ..?doradzcie co robic?

Gość Sandrax
Mnie pomaga tylko Ibuprom...

Gość sdsds
poradzę badania u okulisty jeżeli nie mialaś, a konkretnie : ciśnienie w oku i pole widzenia, przy jaskrze boli głowa podobno

Gość sdsds
aaaaaa mnie kiedyś (jak byłam nastolatką ) bardzo czesto bolała głowa i zrobiłam w końcu badanie krwi czy kału (juz nie pamietam) pod kątem lamblii i okazało sie ze są :o przeszłam kuracje antybuitykowa i głowa mnie przestała boleć a nikt wczesniej przez kilka lat nie mógł znaleść przyczyny :(

izka a kto te badania ci zlecal?????????? neurolog???? skoro bylas u neurologa to powinien dac ci jakies leki!!!! ja pare lat temu chodzilam do neurologa po badaniach stwierdzil migrene i dostawalam leki Wiec jak nie bylas to idz...a jak bylas...to zmien neurologa

Gość izka 111
byłam u okulisty i jest w porzadku,u neurologa tez byłam ,dostałam leki coxtral,dicloratio i migea.Ibubrom czy nurofen wcale na mnie nie działa.Badania krwi wyszły idealne.Chyba bede musiała isc do innego neurologa.Albo zaczne zbierac na trumne...

Gość sdsds
jeżeli chodzi o lamblie to morfologię można mieć perfekt i mieć to badziewie :O po prostu trezba zbadać konkretnie na to

Gość etopiryna

Gość zdziwienie i zachwycenie
a nie są to bóle migrenowe? Może summamigren wtedy by pomógł. Miewam ogromne migreny, po wielu badaniach okazało się że są spowodowane zwyrodnieniem kręgosłupa, który czasem uciska nerwy. Są dni gdy tylko ketonal w duzej dawce pomaga. Najważniejsze to wziąć lek przeciw bólowy już w momencie gdy ból się zaczyna, wtedy pomaga nawet zwykły ibupron.

Gość izka 111
neurolog stwierdziła migreny ale leki ktore mi dała nie bardzo pomagaja,biore lek zaraz jak zacznie łeb bolec bo pozniej to na mnie juz nic nie działa,leze 2-3 dni .