Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wsśśśśśśśśśściekła 155555555

Czy możliwe jest aby w gimnazjum mieć codziennie po 9-10 godzin lekcji??

Polecane posty

No jestem wściekła... Było spotkanie z rodzicami w naszym gimnazjum i podobno to rodzice ustalili, że mamy kończyć lekcje o 17:00.... A to wszystko przez to, ze uczniowie mojego gimnazjum się w ogóle nie uczą... Na próbnym egzaminie mieli tylko około 40% punktów..... Ja miałam 88% i przez nich chyba będę musiała siedzieć w szkole do 17:00... :o Raz w tygodniu mamy na 7:30, bo mamy francuski to w ten dzień będziemy chyba siedzieć w szkole od 7:30 do 17:00.... t

ciesz się ze tylko jedne dzień u mnie w technikum na 4 raku standard to było 8-9 lekcji dziennie czasami w porywach dochodziło do 11 lekcji

możliwe, jak będziesz tyle sie uczyć i pojdzie ci dobrze na egzaminie prawdziwym to dostaniesz sie do wymazonej szkoly

Gość JA w liceum mam
najwiecej 8 lekcji 2 razy w tyg , z czego 2 ostatnie to w-f na który nie chodzę , dziwne ze w gimn. takie cos wprowadzili przecież to głupota jest ! , w macie po 15,14 lat , i jeszzce do tego 8-9 lekcji , ech dziwne

Levviatan- ale my codziennie będziemy mieli te lekcje do siedemnastej... A jeden dzień w tygodniu to będziemy mieli na 7:30, pozostałe dni od 8:00 do 17:00.... A w ogóle to gdzie będziemy mieli teraz czas wolny?? No ja sobie nie wyobrażam, że jestem w domu (jeszcze jako gimnazjalistka) dopiero po 17:00, zanim dojadę autobusem, zanim dojdę kawałek do domu, zanim zjem, pomogę mamie w domu, bo mamy raczej liczną rodzinę, pomogę rodzeństwu, zajmę się malutką siostrzyczką – z tym wszystkim mi zejdzie gdzieś do 19:00 jak nie dłużej i że niby ja po takim dniu, wstawaniu o 5:30 rano, żeby zdążyć do szkoły na autobus bo mieszkam na wsi i mam się wziąć za lekcje kompletnie zmordowana.... no nie mam pojęcie jak to będzie..... No i Ty miałaś w 4 klasie do matury przygotowywanie i po 8-9 lekcji, a ja mam mieć w gimnazjum prawie po 10.... :o

no tak ale za to pewnie będą to lekcje luźniejsze a poza tym to tylko pół roku a zawsze możesz poprosić rodziców o zwolnienie ps. od 1 do 3 klasy technikum średnia lekcji w jednym dniu wynosiła 7 niemal codziennie od 7:20 :P

Gość Wiesz ja siedze w 2 LO
wiec matura przedemną , no ale mam jeszcze mniej lekcji w 3 LO ponad połowa odpada , pisze maturę z histy ma tylko 1 histę na tydzień , przychodzę na 10.45 a koncze 13.30 czy 12.20 xD , znaczy tak poprzednie klasy miały i ja w 3 bede miał tak samo ^^

a wiesz ja siedze w 2LO

Gość male piersi ma
Idzie sobie facet przez las i nagle widzi chłopaka z siekierą wbitą w głowę.... uchodząc kawałek dalej widzi mężczyznę wiszącego na drzewie... zaczyna być to powoli dziwne... ale idzie dalej, a tam kobieta utopiona w rzeczce... co jest?! kawałek dalej widzi małą, zapłakaną dziewczynkę. - Co się stało dziewczynko? - Bo tatuś z braciszkiem poszli rąbać drzewo do lasu i tata się potknął i wbił siekierkę bratu w głowę, z rozpaczy postanowił się powiesić, jak mama to zobaczyła, to utopiła się w rzece.... - I jesteś tu zupełnie sama? - Sama. Na to koleś, luzuje pasek i ściąga spodnie - Oj dziewczynko, to masz kur... naprawdę zły dzień

Gość spójrz na to rozsądnie i kryty
szczerze mówiąc wątpię, żeby to było obowiązkowe, raczej nie ... poproś mamę, żeby napisała pismo do szkoły o zwolnienie ciebie z tego obowiązku więcej informacji można uzyskac w wydziale oświaty i tam należy zadzwonić :-)

Gość wśśśśśśśśśśściekła155555555
a nie wiecie może ile godzin uczeń gim. ma obowiązkowych do uczęszczania???? bo ja wolałabym się uczyć w spokoju w ciszy w domu a nie przy gromadce nie pozwalających mi sie skupić ludzi... W takich warunkach jak w szkole to jest nie możliwe.... i czy dyrektorka moze odrzucić to pismo mojej mamy??? jak sądzicie??