Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taki brat to skarb

Skrobanka i brat

Polecane posty

Gość taki brat to skarb

Parę dni temu siedzę z bratem, gadamy sobie i wywiązał się taki oto dialog. Brat zapytał: - a co ty taka mrukliwa jesteś? - a bo, cholera, możliwe że wujkiem będziesz - w ciąży jesteś? - za parę dni zrobię test, ale wszystko wskazuje na to że tak - powiedziałaś M.? - nie, i nie zamierzam, bo nie daj boże go instynkt ojcowski dopadnie i będzie marudził - a masz zamiar urodzić czy usunąć? - znasz moje poglądy w kwestii dzieci, pewnie że usunąć - a kasę masz? - no trochę mam, nie za wiele ale mam nadzieję że starczy - to w razie czego ja ci kasę dam - ufff, dzięki - ale trzeba było mówić że w związku z tobą większe wydatki mnie czekają, to bym aparatu nie kupował ;) Rozbrajający jest ;) Na szczęście dziś rano okazało się że w ciąży nie jestem :D Ale teraz mam pewność że w różnych sytuacjach życiowych na brata mogę liczyć :) Zawsze twierdziłam że starszy brat to skarb ;)

Bez tej informacji nie przeżyłabym do jutra. Dzięki za darowany kolejny dzień życia... :P

Gość 28 latlat
Patologia

Gość jojojojjjooojjj
porażka

Gość lorii
Fkt dobry brat to skarb..ale zamiast zabijac lepiej sie zabezpiecz..taka moja rada

Gość głupie to jakieś
zamiast aparatu niech braciszek ci kupi CONDONY ofermo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość i z czego ty sie cieszysz
idiotko? Pomysl co by było gdybys tego brata nie miała bo twoja mama by go usunęła?!