Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ktośkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

dziwne smsy

Polecane posty

Gość ktośkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

witam ostatnio dostaję smsy na mój temet jakieś wyśmiewanie się, ze jestem z biednej rodziny itp, są z netu czy moge w jakiś sosób sprawdzić skąd one przychodzą

Gość male piersi ma
Pewnego dnia bardzo zapracowana sowa postanowiła nic nie robić zarówno całe noce jak i dnie. Była po prostu przepracowana. Pomyślała sobie, że będzie się opierdalać. Siadła zatem zmęczona na gałęzi drzewa, jedno skrzydło założyła sobie za głowę i odpoczywa , wymachując jedną nóżką. Nagle biegnie sobie ścieżyną zając: - Co robisz sowa? - Nic. Opierdalam się. - A to tak można? - A nie widać? - To ja też będę się opierdalać! Położył się zajączek pod drzewem. Podłożył sobie jedną łapkę pod głowę i wymachuje nóżką. Przebiega drugi zając: - Co robisz zając? - Opierdalam się. - A to tak można? - A nie widać? - No widzę, widzę! To ja też będę się opierdalać! Położył się zajączek koło pierwszego zajączka. Leniuchuje. Podłożył sobie jedną łapkę pod głowę i macha nóżką w powietrzu. Nagle zza drzewa wychodzi wilk. Zjadł jednego zająca, zjadł drugiego zająca, oblizał się. Spojrzał do góry i pyta sowę. - Hej sowa, Co robisz? - Opierdalam się! - A te dwa zające też się opierdalały? - Tak. A jakże. Wilk chwile pomyślał i do sowy: - No widzisz sowa tylko Ci u góry mogą się opierdalać!

Gość na allegro może
Jak byś sie uparła to byś dowcipnisia dopadła.

Gość napirek
raczej nie bo dane osobowe .... ale jakby się przedłużały to może coś da policja chociaż dostęp do tych danych nawet czasami ona ma utrudniony

policja ma czasami utrudniony dostęp do danych ale wystarczy nakaz prokuratorski i już mają wolną rękę