Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DNRP

Pożyczyłybyście komuś laktator?

Polecane posty

Gość wymyj wyparz i bedzie jak nowy
hgf --->fakt nie kazdy daje sobie rade bez laktatora ja naszczescie nie mialam takiego problemu.

Z tym laktatorem to nie durne pytanie-napisąłaś że póki co nie starasz się o dziecko. Sorry ale zrozumiałam że nie masz dzieci i póki co nie będziesz je mieć!!!! Chcesz to pożyczaj nie chcesz nie przyczaj. Proste! Nikt przecież nie będzie Ciebie przekonywał w jedną czy w drugą stronę.

Gość wymyj wyparz i bedzie jak nowy
kup jej laktator za ok 30 zl jest najtanszy i masz problem z glowy.

wymyj wyparz i bedzie jak nowy ----Nie uważasz że trochę tak głupio kupić byle szajs byle tylko mieć koleżankę z głowy? Mi nie chodzi by wydawać 200zł w górę ale jak już coś kupować to żeby miało to ręce i nogi :)

Gość dobry zwyczaj nie pozyczaj
Princpolo---> Ale nie kazdego stac na laktator za 200zl ;)

wymyj wyparz i bedzie jak nowy ---Ja to wiem :) Mi chodzi o to żeby nie ,,zapożyczać się" ale jednocześnie nie dawać bubla. Odebrałam tak żeby tylko kupić i mieć święty spokój :D Przyznaje racje że co tanie nie znaczy że szajs.Też może być bardzo dobre. Pokręciłam,ale mam nadzieje że wiesz o co mi chodzi.

jak nie chcesz, to nie pozyczaj, przeciez kolezanka nie zmusi cie do tego. po prostu powiedz nie i tyle. ale jak ma lezec u ciebie i byc moze nigdy juz nie zostac uzyty... to sie zastanow. pozyczylas jej cala wyprawke wiec z laktatorem naprawde nie widze zadnego problemu, po co to roztrzasac?:O

Gość idz do agencji towarzyskiej
Princpolo ----> niewiem na ile autorke stac, jak ja stac zeby zrobic prezent za 200zl to ok. napisalam ze za ok 30 zl jest najtanszy a co ona zrobi to jej sprawa.poza tym wcale nie jest taki zly kumpela go urzywala tylko przez tydzien bo pokarm sie unormowal i jakby kupila za 200 to co by to zmienilo???

laktator to laktator sciaga mleko i tyle

cena nie gra roli w sumie

Gość sddsfs
a moze powiedz ze juz go pozyczylas czy ooddalas kuzynce itd