Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alicja01278

2 kreseczki na teście

Polecane posty

Gość bbbbb....
głupia dziewucha!!! chyba cie nikt ostatnio pozadnie nie przeleciał, pewnie nitk nie chce takiej pustej idiotki! także tare gruboziarnista albo pogrzebacz rozgrzany do czerwoności....i heja!!!!!

Gość alicja01278
mój chłopak ma 25 lat. ja juz tu po prostu nie pisze bo nie chce sie denerwowac pa

Gość 05407
papa Alicja!!! i jeszce raz gratuluje!!!! :)

Gość Monis088
tym gorzej dla ciebie, bo ludzie mogą cie wlasnie taką odbierać :P Ja mam 21 lat i nie jestem gotowa na dziecko, czuje że chciałabym je mieć, mówimy o nim często z partnerem, ale nie jestem gotowa psychicznie, wiem, że nie dałabym jeszcze rady , ale widocznie ona ma inne podejście, skoro ma tą swiadomosc że bedzie to dziecko niedlugo i się tym cieszy.

Gość glupia dziewucha
bbbbb.... skarbie po co sie nederwowac - zlosc pieknosci szkodzi - polecilabym ci jaksa benzodiazepine - niekotku, ja tego nie uzywam tylko polecam takim ludziom jak ty bo chyba jeszcze da ci sie pomoc

Gość kocncvncv
wyobraz sobie ze nie trabie na prawo i lewo jakie to dzieci sa ble :D a partnera mam od prawie 3 lat i nie jestem gotowa na dziecko ,ale kazdy ma inne priorytety.

Gość Monis088
kocncvncv no i w koncu napisałaś coś mądrego. 'każdy ma inne priorytety' więc ponie wiem co krytykujesz priorytety tej dziewczyny.

Gość Monis088
** więc nie wiem po co.

Gość kocncvncv
nie sadze zeby bylo to jedyne moje madre zdanie napisane w tym temacie. a mam prawo napisac co mysle o jej priorytetach -w koncu to forum .

Gość glupia dziewucha
do niektorych to nie dociera...

glupia dziewucha- nie rozumie Cię. Ona przyszła się tu podzielić swoją radością a nie żalić że dziecko będzie miała. Ma wszystko poukładane. Więc po co ją gnoisz? Masz z tego satysfakcję? Widzę że tak. Nie ma to jak pojechać po kimś żeby sobie humor poprawić co? Jesteś żenująca.

Gość Monis088
tak, tylko postawcie się na miejscu drugiej osoby.. gdybyście to wy cieszyły się dzieckiem, szczęściem,a ktoś by wam wmawiał że macie jeszcze nasrane we łbie, i za kilka lat bedziecie tego żałować.. głupie podejście do sprawy :)

Gość glupia dziewucha
prawda w oczy kole...a autorka nawet jesli za pare lat przyznalaby mi racje to by sie do tego nie przyznala

Gość kocncvncv
a sraniu nic nie pisalam :D i nie napisalam ze bedzie tego na pewno zalowac tylko ze wszystko okaze sie w swoim czasie. jesli ona czyta to forum to mogla sie domyslic ze moze ktos napisac na nia slowa krytyki ,wybacz ale sa tu i takie kobietki ktore jada 20-paro latki ze na ciaze za wczesnie :D

Gość Monis088
no wiesz, ja też uważam że np. 20 lat to za wczęsnie, bo sama mam 21 i nie jestem na to gotowa, ale uważam że ona wie co robi, bo to jednak jest decyzja na całe zycie i widać że podjęła taką decyzje ze swoim chłopakiem i oboje tego chcą :)

glupia dziewucha - "prawda w oczy kole" .... jaka... prawda...? o czym Ty piszesz =_=. Też mi odpowiedź pff

Widzę, że dziewczyny się trochę pogubiły, forum służy do wyrażania swoich opinii, ale nie obrażając przy tym innych. Jeśli chodzi o ten temat, to nikt nikomu nie narzuca, aby pragnął dziecka w wieku 18, 19 czy nawet 26 lat, ale kto Wam daje prawo obrażania tej dziewczyny? Ja mam 21 lat i spodziewam się dziecka i nie uważam, że mam nasrane w głowie (jak to ktoś stwierdził, że każdy w tym wieku ma). Studiuję, pracuje socjalnie i mam stałego partnera. Pamiętam kiedy się dowiedziałam o ciąży, na pewno nie jest na miejscu obsypywać kobietę wyzwiskami w takiej chwili, mamunia chyba nauczyła kultury? Jak nie to przykro mi.

Gość bearly bear
głupie baby.... :P a autorce topiku - gratuluję!! jeśli to naprawdę przemyślana decyzja.....

Gość glupia dziewucha
Forest Gump czyzyby wpadka?

Gość bearly bear
głupia dziewucha - czy ty nie jesteś czasem sfrustrowaną dewotą?? :]

Gość a ja tam
Monis -> gratuluje :) ciesze sie ze wlasnie w tym wieku mozna spotkac rozsadne i madre osoby dla ktorych pojawienie sie dziecka nie jest tragedia czy sytuacja do siegania po tabl. wczesnoporonne. Brawo!! zdrowia zycze!

Gość glupia dziewucha
bearly bear a co cie to interesuje kotku

Gość lolia_
w Polsce nie ma tabletek wczesnoporonnych głupki ;)

Gość oficjalnie moze i nie ma
............ autorko topiku - gratuluje 🖐️:)

Gość bearly bear
jestem niedźwiedziem, a nie kotkiem - tak gwoli ścisłości. taką impresję miałem, jak czytałem twoje "opinie".... :P

Gość glupia dziewucha
niedzwiedz czy kotek to takie samo scierwo...

Gość Monis088
głupia dziewucha pokazałaś teraz klasę, naprawdę. Widać kto tu ma tak naprawdę nasrane we łbie. :D jak to pisałaś o każdym, rozumiem, że pisałaś to na podstawie swojej osoby :)

Gość glupia dziewucha
pod takim nickiem niezarejestorwanym kazdy moze pisac co chce

glupia dziewucha - obyś się nigdy nie rozmnożyła...