Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brytanka Anka

Brunetki depilujecie sobie ręce?

Polecane posty

Gość brytanka Anka

Gość kolejna poszkodowana24
szczerze mówiąc- rzadko. Z lenistwa nie chce mi się tego robic...

Gość malibu z mleczkiem
nie. w zyciu tego nie robilam i nie planuje. nie zebym nie miala wlosow na rekach. ale buszu tam nie ma. jakos z tym zyje i nikt mi jeszcze nic nie powiedzial co by na ten temat dawalo do myslenia. o wasiku niestety pare razy slyszalam. nic milego. a nadal nic z tym nie robie tylko woda utleniona smaruje. chyba niewiele to daje ale nie chce pogarszac sprawy innymi sposobami

Gość Roxanka13
Niektóre brunetki mają bardzo ciemne włoski na rękach i to brzydko wygląda,ja gdybym takie miała to raczej bym je depilowała. Natomiast jeśli by były normalne,nie tak bardzo widoczne to przecież jest to normalne:):)

Gość hejjjjjjjjjjkh
a ja depiluje chociaz nie sa tak bardzo widoczne :) poprostu lubie jak sa takie gladziutkie :) depiluje kremem :)

Gość nbhvmjoi
nie, nie depiluje chociażmam dosc widoczne wloski, ale nigdy mi to nie przeszkadzalo. Jak sie opale sa malo widoczne:)

Gość depilujaca
a ja depiluje depilatorem bo mialam za bardzo widoczne a teraz rece sa fajnie gladziutkie

Gość Mimikon
ja miałam kiedyś bardzo ciemne wlosy na rękach. O dziwo ogolilam raz, i teraz odrastają jaśniutkie i cienkie, że nawet nie widac...

Gość brytanka Anka
A jak goliłaś to nie odrastały Ci mocniejsze? A jeżeli chodzi o wąsik. To ja depiluję go woskiem u kosmetyczki. Raz na dwa-trzy miesiące ma spokój.