Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaa czyli miła Patrycja

CZY MOZE BYC TAKI UTWÓR na podkład do filmiku ślubnego???

Polecane posty

na wstępie będą pokazywane nasze foty z dziecinstwa , czy moze byc utwór ----- Alison Krauss - You say it best when you say nothing at all ????? wydaje mi sie ze moze byc , a wy co o tym sadzicie?

Gość motylem jestem
tak moze byc , ładny utwór

ok dzieki za odp :) , mysle ze bedzie pasował , taki nastrojowy utwór

Gość kiiiiiiiiiakiiii
zazdroszcze ci :(

kiiiakiiiii dlaczego? zazdroscisz??? odp

Gość kiiiiiiiiiakiiii
bo nigdy mne nikt nie kochal i nie zanosi sie :(

dlaczego tak mówisz??? ile masz lat???? nie mozesz tak myslec odpisz

Gość joozin z bazinn
piękna PIOSENKA WOW :)

Gość kiiiiiiiiiakiiii
25 :(

a dlaczego tak wątpisz z siebie? co sie stało? jestes przeciez młoda , dlaczego taka niezadowolona jestes , dzis sobota , wyjdz gdzies z kolezanką , jakis dekolt , makijaz ..

Gość kiiiiiiiiiakiiii
domatorka, kolezaki po 30stce, nie amm z kim i gdzie wyjsc

ja tez jestem domatorka , :) ale powiem ci ze czasem trzeba gdzies wyjsc , nawet do kolezanki , albo po sklepach ppochodzic , gdzie kolwiek , tam gdzie sa ludzie , a pracujesz ??? co porabiasz na codzien???? jesli moge zapytac , masz dopiero 25 lat a juz jestes taka zrezygnowana , napewno spotkasz kogos , swoją miłosc , przyjdzie i czas na Ciebie , nawet nie bedziesz wiedziala kiedy , a strzała amora przebije twoje serce i nie bądz taka zrezygnowana , mówie ci miłosc przed toba , napewno bedzie jakis mezczyzna.. idzie wiosna ...:)

Gość kiiiiiiiiiakiiii
pracuje w oswiacie, same baby, na studiach to samo, ja raczej zamknieta w sobie ejstem, ale ostatnio sie otwieram, az sama siebie zaskakuje, bylam m.in na randce z neta ale chyba nie zaiskrzylo, nie rozmawiamy :D

wychodz do ludzi , napewno masz tez dla siebie przeznaczonego faceta , on gdzies tam czeka , ja tez myslałam ze nie spotkam.

Gość kiiiiiiiiiakiiii
a ile masz lat i gdzie sie spotkalisicie

Gość hdgdtryruwuw6u
adna piosenka , ale ja bym dałą jakis polski utwór , chociaz zagraniczne tez sa ładne , pasuje

Gość hdgdtryruwuw6u
ja bym dala "wielka milosc"

Gość sezamie otwórz sie
ładny utwór , to spiewa tez ronan kaeting , piekna piosnka ja mialam na podkładzie farba chce tu zostac :)

Gość ggghhagad
a może ktoś ma tłumaczenie tej pioseneczki ?? Alison Krauss - You say it best when you say nothing at all

Gość ggghhagad
dzieki mam już

tłumaczenie piosenki alison kraus : "Gdy ostatecznie nic nie mówisz" To jest zadziwiające jak ty potrafisz przemawiać w prost do mojego serca bez słowa, potrafisz rozświetlić mrok Próby jakich ja mogę nigdy nie wytłumaczyć co słyszę, kiedy Ty nic nie mówisz Refren: Uśmiech na twarzy mówi mi, że mnie potrzebujesz Prawdziwość w twoich oczach mówi mi, że mnie nigdy nie opuścisz Dotyk Twojej dłoni mówi mi, że zawsze złapiesz kiedy będę spadać Mówisz najlepiej... kiedy nic nie mówisz Przez cały długi dzień słyszę ludzi mówiących tak głośno ale kiedy trzymasz mnie blisko, zagłuszasz tłum Próba, której może oni nigdy nie zdefiniują co było powiedziane, pomiędzy Twoim sercem a moim Refren : (dwukrotnie) (Mówisz najlepiej kiedy nic ostatecznie nie mówisz, Mówisz najlepiej kiedy nic ostatecznie nie mówisz) Uśmiech na Twej twarzy Prawdziwość w twych oczach Dotyk Twej dłoni Daje mi do myślenia, że mnie potrzebujesz... (Mówisz najlepiej kiedy nic ostatecznie nie mówisz, Mówisz najlepiej kiedy nic ostatecznie nie mówisz) Uśmiech na Twej twarzy Prawdziwość w twych oczach Dotyk Twej dłoni Daje mi do myślenia, że mnie potrzebujesz... (Mówisz najlepiej kiedy nic ostatecznie nie mówisz, Mówisz najlepiej kiedy nic ostatecznie nie mówisz) :):)

a to po angielsku mozna sobie pospiewac :) It's amazing how you, can speak right to my heart Without saying a word, you can light up the dark Try as I may I could never explain What I hear when you don't say a thing Refrain: The smile on your face lets me know that you need me There's a truth in your eyes saying you'll never leave me The touch of your hand says you'll catch me whenever I fall You say it best.. when you say nothing at all All day long I can hear people talking out loud But when you hold me near, you drown out the crowd Try as they may they can never define What's being said between your heart and mine Refrain: (2x) (You say it best when you say nothing at all You say it best when you say nothing at all..) The smile on your face The truth in your eyes The touch of your hand Let's me know that you need me.. Refrain: (You say it best when you say nothing at all You say it best when you say nothing at all..) The smile on your face The truth in your eyes The touch of your hand Let's me know that you need me.. (You say it best when you say nothing at all You say it best when you say nothing at all..)

Gość up en down
z.a.j.e.b.i.s.t.a piosenka :)